خواص و مضرات رزماری را بشناسید
خواص و مضرات رزماری را بشناسید
رزماری که در ایام قدیم به اکلیل کوهی معروف بوده است، گیاهی خوش عطر و طعم است. رزماری همیشه سبز رنگ می باشد و گیاهی است مقاوم به سرما و بعلت داشتن بوی مطبوع و لذت بخش در اکثر آشپزخانه های کشورهای مختلف پیدا شده و همیشه پای ثابت ترشی و دسرها نیز هست.
در بعضی از نقاط جهان توجه ویژه ای به این گیاه دارند، طوری که در بیمارستان های بعضی مناطق فرانسه در قدیم برای از بین بردن آلودگی و انرژی های منفی این گیاه را می سوزاندند و همچنین در برخی کشورها در مراسم های مهم عروسی دست گل و تاج هایی از رزماری درست کرده و عروس و داماد را مشایعت می کردند. این گیاه دارای خواص و مضرات فراوانی می باشد اگرخواهان داشتن اطلاعات بیشتر از خواص و مضرات رزماری هستید، این مقاله را تا انتها مطالعه نمایید.
خواص و مضرات رزماری
مشخصات ظاهری گیاه رزماری
رزماری (رومارن، اكلیل كوهی، اکلیل الجبل) با نام علمی (Rosmarinusofficinalis)، گیاهی است از خانواده نعناعیان (Lamiaceae) یا همان درختچه ای با شاخه های انبوه چوبی است. این گیاه پایا، همیشه سبز، بسیار معطر و دارای ساقه های چوبی افراشته و گاهی خوابیده به ارتفاع ١ تا ٢ متر که بر روی شاخه های قدیمی تر پوست فلس مانندی دارد.
از مشخصات این گیاه، آن است كه برگ های متقابل با كناره برگشته به طرف داخل، باریك، دراز، نوك تیز و نسبتا خشن و به طول 15 تا 35 میلیمتر دارد. سطح فوقانی پهنك برگ به رنگ سبز ولی سطح تحتانی آن پوشیده از كرك و تقریبا به رنگ سفید و خاکستری تیره می باشد.