سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

خواص و مضرات خوردن خرما در بارداری و مطالعات علمی در مورد آن

4306 بازدید
30 مرداد 00
مروارید
,
بروزرسانی شده در تاریخ 3 دی 1400

خواص و مضرات خوردن خرما در بارداری و مطالعات علمی در مورد آن

میوه خرما از نخل خرما (Phoenix dactylifera) بدست می آید و متعلق به خانواده Arecaceae است. طعم شیرینی داشته و جزء ضروری رژیم غذایی می باشد و از هزاران سال پیش، در سراسر جهان به عنوان شیرین کننده طبیعی در آب میوه ها، اسموتی ها، محصولات پخته شده و غیره استفاده می شده است. این مقاله درمورد خواص و مضرات خوردن خرما در بارداری و مطالعات علمی در مورد آن می باشد، با ما همراه باشید؛

 

خواص و مضرات خوردن خرما در بارداری و مطالعات علمی در مورد آن

خواص و مضرات خوردن خرما در بارداری و مطالعات علمی در مورد آن

 

خواص و مضرات خوردن خرما در بارداری

خرمـا با داشتن بسیاری از مواد مغذی مانند مواد معدنی مانند؛ فسفر، کلسیم، برای زنان باردار بسیار مفید است.

خرما و هسته آن سرشار از آنتی اکسیدان هستند، مانند؛ فنول ها و کاروتنوئیدها و در نتیجه برای دوران بارداری بسیار مفید می باشند.

منبع فولات است و این امر به کاهش بروز نقایص جنین کمک می کند، زیرا منبع خوبی از ویتامین کا است. که به رشد اسکلت جنین کمک می کند و رشد ماهیچه ها و اعصاب را بهبود می بخشد.

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax