خواص و مضرات خوردن خرما در بارداری و مطالعات علمی در مورد آن
خواص و مضرات خوردن خرما در بارداری و مطالعات علمی در مورد آن
میوه خرما از نخل خرما (Phoenix dactylifera) بدست می آید و متعلق به خانواده Arecaceae است. طعم شیرینی داشته و جزء ضروری رژیم غذایی می باشد و از هزاران سال پیش، در سراسر جهان به عنوان شیرین کننده طبیعی در آب میوه ها، اسموتی ها، محصولات پخته شده و غیره استفاده می شده است. این مقاله درمورد خواص و مضرات خوردن خرما در بارداری و مطالعات علمی در مورد آن می باشد، با ما همراه باشید؛
خواص و مضرات خوردن خرما در بارداری و مطالعات علمی در مورد آن
خواص و مضرات خوردن خرما در بارداری
خرمـا با داشتن بسیاری از مواد مغذی مانند مواد معدنی مانند؛ فسفر، کلسیم، برای زنان باردار بسیار مفید است.
خرما و هسته آن سرشار از آنتی اکسیدان هستند، مانند؛ فنول ها و کاروتنوئیدها و در نتیجه برای دوران بارداری بسیار مفید می باشند.
منبع فولات است و این امر به کاهش بروز نقایص جنین کمک می کند، زیرا منبع خوبی از ویتامین کا است. که به رشد اسکلت جنین کمک می کند و رشد ماهیچه ها و اعصاب را بهبود می بخشد.