خواص میوه ها و سبزیجات را بر اساس رنگشان بشناسید
خواص میوه ها و سبزیجات بر اساس رنگشان
میوه ها و سبزیجات رنگارنگ
هر رنگ در میوه ها و سبزیجات چیزی می گوید، که به سلامت مربوط می شود. میوه ها و سبزیجات با رنگ های مختلف، دارای ویژگی های منحصر به فرد خود هستند. این ویژگی ها آن ها را از یکدیگر جدا می سازد. همواره بدن نیاز به میوه ها و سبزیجات زیادی دارد. اکثر میوه ها و سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان های فراوان هستند. در میوه های رنگ قرمز و نارنجی ، عناصر شیمیایی در مقادیر زیاد، وجود دارد که هموگلوبین را در بدن افزایش می دهد. در ادامه خواص میوه ها و سبزیجات بر اساس رنگشان و همچنین چگونگی تاثیر رنگ آن ها بر سلامت بدن را شرح خواهم داد.
خواص میوه ها و سبزیجات بر اساس رنگشان
مواد مغذی در میوه ها و سبزیجات رنگارنگ
به طور طبیعی میوه ها و سبزیجاتی که رنگارنگ هستند، خوشمزه تر و سالم ترند. میوه ها و سبزیجات رنگارنگ سرشار از مواد مغذی، از جمله بتا کاروتن، ویتامین های ب به میزان فراوان می باشند. کارشناسان تغذیه نیز معتقدند که ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان در میوه ها و سبزیجات حاوی رنگ های طبیعی، بدن را از انواع بیماری ها محافظت می کنند. علاوه بر این، رنگ های مختلف این موادغذایی به قسمت های مختلف بدن شما برای مبارزه با انواع بیماری، کمک می کنند.
سبزیجات سبز رنگ
سبزیجات سبز مانند بروکلی، گل کلم، اسفناج حاوی ویتامین ب و مواد معدنی هستند. مصرف آن ها باعث کاهش استرس ذهنی می شود و سیستم ایمنی را نیز تقویت می کند. علاوه بر این، میوه ها و سبزیجات سبز، دارای یک عنصر شیمیایی به نام لوتئین (Lutein) می باشند که از کبد محافظت می کنند. بنابراین سبزیجات سبز رنگ را بخشی از رژیم منظم خود قرار دهید.