خواص میوه آش انگور را بدانید
میوه آش انگور :
گیاه آش انگور (Rhamnus Cathartica) که با نام های خرزل، نرپرن، اشنگور، خوشه انگور، سیاه آلو، خر زال، وُشر، کولی کک، شر آلجاره، سیاه تیس، عوسج، شوکه الصباغین، خوشه سیاه، سیاه درخت و سیاه تنگرس طبی نیز شناخته می شود، گیاهی از خانواده عنابیان (Rhamnaceae) است. این گیاه دارای میوه ای کروی به اندازه یک نخود، به رنگ سیاه و براق است و خواص دارویی فراوانی نیز دارد. در ادامه این مقاله با خواص میوه آش انگور آشنا شوید.
مشخصات ظاهری گیاه آش انگور
این گیاه درختچه ای به ارتفاع 2 تا 3 است که ارتفاع تا هشت متر می رسد و در برخی نقاط خیلی کوچک تر، با شاخه های فروان، متقابل و انتهای شاخه های آن خاردار است. برگ های آن متقابل، بیضی، کرک دار و دندانه دار است به طوری که در هر طرف چهل تا هفتاد دندانه کوچک دیده می شود. طول این برگ ها 3 تا 6 سانتی متر (گاهی تا 13 سانتی متر) و عرض آن 3 تا 5 سانتی متر است. همچنین، 3 تا 4 زوج رگبرگ کمانی در اطراف رگبرگ میانی آن دیده می شود.
گیاه اشنگور، گل هایی کوچک به رنگ زرد مایل به سبز دارد که مجتمع بوده و به تعداد زیاد و به حالت فشرده در کنار برگ ها ظاهر می شوند.
میوه رسیده این گیاه به بزرگی یک نخود، سیاه رنگ، کروی، براق و به قطر 5 تا 8 میلی متر با سطحی چروکیده است. همچنین، دارای پایک کوتاهی به طول دو و نیم میلیمتر است. در داخل میوه آن، درون شیره ای به رنگ قرمز مایل به سبز یا مایل به بنفش دیده می شود و معمولا دو تا چهار تخم در آن جای دارد.
خواص میوه آش انگور را بدانید
ازاشنایی بااین سایت عطارک خوشحال شدم