خواص فوق العاده وانیل و نحوه نگهداری آن
خواص فوق العاده وانیل و نحوه نگهداری آن
وانیل میوه ای از گیاهان خانواده ثعلب است و میوه گیاه وانیل می باشد که به شکل شاخ بلندی است، این گیاه به شکل یک چوبه یا غلاف سیاه و باریک می باشد، که در صورت خشک شدن سیاه و معطر می شود. دانه های وانیل را پس از فرآوری تخمیر می کنند تا عطر آن بیرون آید. اندونزی کشوری است که بیشترین تولید وانیل را در سراسر جهان دارد، عطر وانیل به دلیل وجود ترکیب وانیلین موجود در آن می باشد. از میوه وانیل علاوه بر طعم دهنده برای تهیه دارو نیز استفاده می شود. در این مقاله درباره خواص فوق العاده وانیل و نحوه نگهداری آن خواهیم گفت، پس با ما همراه باشید؛
خواص فوق العاده وانیل و نحوه نگهداری آن
خواص فوق العاده وانیل
در غذاها و نوشیدنی ها، وانیل هم به عنوان یک طعم دهنده شناخته شده است، و هم اینکه به غذاها اضافه می شود تا مقدار قند مورد نیاز برای شیرین سازی را کاهش دهد، همچنین برای جلوگیری از پوسیدگی دندان، وانیل را به غذا اضافه می کنند. نمونه های استفاده از وانیل موارد زیر می باشد:
- درمان گاز روده
- برای افزایش میل جنسی
- داروی تب
- طعم دهنده در شربت و داروها
- استفاده از وانیل در عطرها
عصاره وانیل گران است به همین دلیل بعضی اوقات عصاره وانیل با عصاره های کم هزینه رقیق می شود.