سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

خواص فوق العاده وانیل و نحوه نگهداری آن

5293 بازدید
06 آبان 99
مروارید
,,
بروزرسانی شده در تاریخ 3 دی 1400

خواص فوق العاده وانیل و نحوه نگهداری آن

وانیل میوه ای از گیاهان خانواده ثعلب است و میوه گیاه وانیل می باشد که به شکل شاخ بلندی است، این گیاه به شکل یک چوبه یا غلاف سیاه و باریک می باشد، که در صورت خشک شدن سیاه و معطر می شود. دانه های وانیل را پس از فرآوری تخمیر می کنند تا عطر آن بیرون آید. اندونزی کشوری است که بیشترین تولید وانیل را در سراسر جهان دارد، عطر وانیل به دلیل وجود ترکیب وانیلین موجود در آن می باشد. از میوه وانیل علاوه بر طعم دهنده برای تهیه دارو نیز استفاده می شود. در این مقاله درباره خواص فوق العاده وانیل و نحوه نگهداری آن خواهیم گفت، پس با ما همراه باشید؛

 

خواص فوق العاده وانیل و نحوه نگهداری آن

خواص فوق العاده وانیل و نحوه نگهداری آن

 

خواص فوق العاده وانیل

در غذاها و نوشیدنی ها، وانیل هم به عنوان یک طعم دهنده شناخته شده است، و هم اینکه به غذاها اضافه می شود تا مقدار قند مورد نیاز برای شیرین سازی را کاهش دهد، همچنین برای جلوگیری از پوسیدگی دندان، وانیل را به غذا اضافه می کنند. نمونه های استفاده از وانیل موارد زیر می باشد:

عصاره وانیل گران است به همین دلیل بعضی اوقات عصاره وانیل با عصاره های کم هزینه رقیق می شود.

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax