خواص فوق العاده زردآلو خشک (برگه زردآلو) و ارزش غذایی آن
خواص فوق العاده زردآلو خشک (برگه زردآلو) و ارزش غذایی آن
زردآلو خشک یا برگه زردآلو یکی از تنقلات پر طرفدار به ویژه در میان کودکان محسوب می شود. زردآلو یکی از میوه های تابستانی خوشمزه است که بومی سه منطقه چین، آسیای مرکزی و خاور نزدیک می باشد. میوه زردآلو علاوه بر طعم فوق العاده اش، خواص درمانی بسیاری دارد. یکی از قدیمی ترین روش های نگهداری و استفاده از این میوه، خشک کردن آن است. در گذشته زنان زردآلوها را در آفتاب پهن کرده و زردآلو خشک شده تهیه می کردند. حال در ادامه این مطلب با خواص فوق العاده زردآلو خشک (برگه زردآلو) و ارزش غذایی آن، آشنا شوید.

خواص فوق العاده زردآلو خشک (برگه زردآلو) و ارزش غذایی آن
ارزش غذایی برگه زردآلو
زردآلو خشک دارای ارزش تغذیه ای بالایی است. تنها 100 گرم زردآلو خشک دارای 241 کالری، 30.89 میلی لیتر آب، 3.39 گرم پروتئین، چربی0.51 گرم، 62.64 گرم کربوهیدرات و 7.3 گرم فیبر است. علاوه بر این، این خشکبار خوشمزه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی بسیاری از جمله ویتامین ب یک، ویتامین ب 2، ویتامین 3، ویتامین ب 6، ویتامین ب 9 (فولات)، ویتامین کا، ویتامین آ، ویتامین ای، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، فسفر، سدیم و روی می باشد.