خواص شگفت انگیز میوه به + نسخه های خانگی
خواص شگفت انگیز میوه به + نسخه های خانگی
درخت به (بهی) گیاهی است به صورت درختچه، میوه آن خوراکی و دارای طبیعت معتدل می باشد. میوه به گونه های زیادی دارد اما دو گونه آن بسیار قابل توجه است.
- به معطر : شکل بیضی که انتهای مخروطی دارد، پوست آن نرم و زرد و دارای گوشت سفید است.
- به آناناسی : تا حدی شبیه گلابی ولی گرد است، پوست آن بعد از رسیدن زرد رنگ می شود، دارای گوشت خشک و کرکی است که طعمی ترش و تقریبا گس دارد، با این حال وقتی پخته می شود طعمی بسیار خوش دارد و برای کمپوت، مربا و مارمالاد نیز کاربردی عالی دارد.
به میوه ای معطر است که از آن در تهیه مربا و دمنوش استفاده می شود این میوه حاوی ویتامین آ، ب، ث و هم چنین حاوی مقادیر فیبر، مس، کلسیم، آهن، پتاسیم، سلنیوم، فسفر، روی و منیزیم است. از این میوه شفا بخش در درمان افسردگی، تقویت سیستم ایمنی و درمان زخم معده استفاده می شود. این میوه به خاطر خواص آنتی اکسیدانیش ضد سرطان است و برای خانم های باردار نیز مصرف آن بسیار توصیه می شود هم چنین از دیگر خواص آن میتوان به درمان فشارخون، زیبایی پوست و مو، لاغری و خواص ضد التهابیش اشاره کرد.
قسمتهای مورد استفاده از به:
- میوه: از میوه به برای تهیه انواع دسرها، مرباها و نوشیدنیها استفاده میشود.
- گل: گلهای به در طب سنتی به عنوان داروی ضد التهاب و آرامبخش استفاده میشوند.
- دانه: دانههای به دارای موسیلاژ هستند و به عنوان ملین و خلط آور کاربرد دارند.
- پوست درخت: پوست درخت به به خاطر خواص قابض و ضد التهابی که دارد در درمان برخی مشکلات پوستی استفاده میشود.
مواد اصلی و موثر در به:
- موسیلاژ (پکتینها و …): این مواد به هضم غذا کمک کرده و به عنوان ملین عمل میکنند.
- اسید مالیک: این اسید به تنظیم میزان اسید معده و بهبود عملکرد گوارشی کمک میکند.
- اسید شیمیک: دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است.
- گلیکوزیدهای سیانوژنیک: این ترکیبات سمی هستند و باید در مصرف دانههای به احتیاط شود.
- فلاونوئیدها: این مواد دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند.
- پلی فنولها: این ترکیبات نقش مهمی در جلوگیری از اکسیداسیون و آسیبهای سلولی دارند.
- اسیدهای آمینه آزاد: این اسیدها به ساخت پروتئینها و عملکردهای متابولیکی بدن کمک میکنند.