خواص زردآلو و روش تهیه مربا و برگه زردآلو
خواص زردآلو و روش تهیه مربا و طرز خشک کردن آن
درخت زردآلو درختی است زیبا به ارتفاع 3 الی 6 متر و دارای برگ های ساده با پهنک مدور، قلبی شکل و منتهی به نوک تیز است، رنگ سبز روشن یا مایل به زرد برگ آن ظاهر مشخص و متمایز از سایر گونه ها به گیاه می دهد، میوه آن در انواع وحشی کوچک و دارای طعم نیمه مطبوع می باشد ولی در نژادهای پرورش یافته آن میوه های درشت، خوش طعم با میان بری به رنگ زرد روشن به بار می آورد، درون هسته آن نیز بر حسب نژادهای مختلف متفاوت می باشد. در این مقاله شما را با خواص زردآلو و روش تهیه مربا و طرز خشک کردن آن آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید؛
خواص زردآلو
خواص میوه زردآلو
- زرد آلو سرشار از ویتامین های آ، ب1، ث و عناصری مثل: پتاسیم، آهن، فسفر، منیزیم و کلسیم می باشد. این میوه مدر، قلیائی کننده خون، صفرابر، تصفیه کننده خون، ضد فشار خون، مقوی اسپرم و اشتها آور است.
- همچنین به علت داشتن مواد مفید برای افراد مبتلا به فشار خون و اوره بسیار سودمند می باشد و در رفع ناراحتی این اشخاص اثر درمانی به سزائی می تواند داشته باشد.
- به افرادی که به ناراحتی های عصبی و ضعف اعصاب مبتلا می باشند توصیه شده است که از مصرف زردآلو غافل نباشند و از آن میل کنند.
- این میوه به علت داشتن اسیدهای مفید در فعال کردن کلیه ها و لینت مزاج اثر بخش است و اثر حیات بخش در حفظ سلامتی بدن دارد.
- اشخاصی که به عطش طاقت فرسا مبتلا می باشند و یا احساس حرارت زیاد در بدن خود می کنند و یا این که حرکات دودی روده هایش غیر قابل تحمل است می توانند از این میوه بهشتی برای مداوای خود استفاده کنند.
- زرد آلو به خاطر داشتن چند نوع اسانس و سلولز باعث ازدیاد ترشحات دستگاه گوارش شده و در رفع یبوست نیز اثر مثبت و نیکوئی دارد.
- زردآلو ادرار آور می باشد و به این سبب در دفع سموم نقش دارد.
- خوردن زردآلو ممکن است به نفع پوست شما باشد و سبب درمان چین و چروک های پوستی شود. عوامل اصلی ایجاد چین و چروک و آسیب پوستی عوامل محیطی مانند خورشید، آلودگی و دود سیگار است.
خوردن این میوه مطبوع برای افرادی که به بیماری هایی نظیر:
یرقان، اوره، سکته مغزی، یبوست، کم وزنی، اسهال، گرمازدگی، تشنگی، بواسیر، درد چشم، اسهال، ورم پا، آروغ، ناراحتی معده و انواع سرطان ها به خصوص سرطان های پوست، ریه و لوزالمعده مبتلا می باشند، توصیه شده است.