خواص درمانی سویا
خواص درمانی سویا و نیروی تقویت کننده و شفا دهنده آن را بشناسیم
در سال 1995 خبر یک تجزیه آزمایشگاهی روی تاثیر های دارویی و نیروی شفا دهنده سویا و تقویت کننده آن نوشتار سر مقاله بسیاری از روزنامه ها شد، ابتدا نیویورک تایمز در صفحه ی اول خود تاثیر دارویی سویا را به تفصیل شرح داد، پیام چنین بود فرآورده های غذایی سویا به همراه پروتئین آن انسان را در برابر بسیاری از بیماری ها از جمله سرطان حفاظت می کند.
از همان موقع پژوهشگران مراکز درمانی اوقات زیادی را صرف نیروی شفا دهنده تولیدات سویا برای جلوگیری از بیماری های قلبی و درمان سرطان و پوکی استخوان و عوارض دوران یائسگی و کمک به ورزشکاران بدن ساز نمودند، باید گفت که این گیاه خوردنی که منشا پروتئین ست صدها سال است که در کشورهای آسیایی عرضه می شود.
خواص درمانی سویا
برتری ترکیبی سویا :
آنچه دانه های سویا را به عنوان دانه های طلایی رویشی برای سلامتی عالی معرفی نموده وجود 9 اسید آمینه مورد نیاز بدن است که بدن ما قادر نیست آن را بسازد، پروتئین سویا به مراتب بهتر از پروتئین گوشت حیوانات است، زیرا فاقد روغن های اشباع و کلسترول می باشد، برای آنان که در برابر لبنیات حساسیت دارند و نمی توانند لاکتوز را تحمل کنند فرآورده های سویا بدون حساسیت تمام مواد مغذی و سودمندی شیر را به آن ها هدیه می کند.
پروتئین و ایزوفلاوین : یکی از مواد ترکیبی فعال سویا در رابطه با معالجه و جلوگیری از بیماری هاست.
چرا شما به سویا نیازمندید تا از پیری جلوگیری کنید و از جوانی و شادابی لذت ببرید؟
اگر شما به مواد مغذی سویا دسترسی نداشته باشید و نتوانید آن را میل کنید، در واقع از یک جرعه داروی واقعی و شفا بخش محروم شده اید. سویا یکی از بهترین فرآورده هایی است که می تواند سلول های شما را زنده و روح ببخشد تا در برابر بیماری های رایج از خود دفاع کنید، فرآورده های سویا را می توان داروی فشرده شده با قدرت زیاد آنتی اکسیدانت ها به شمار آورد که ضد پیری و آفریننده تاثیر جادویی در سلول های بدن است، سویا در درون سلول های بدن آن چنان نیروی توانمندی پدیدی می آورد که سرعت و رسیدن شما به سال های پیری و ضعف و کهولت را به تاخیر می اندازد و تعجب نکنید که نفوذ این داروی شفا بخش سد بزرگی در برابر بیماری ها و پیری است.