سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

خواص دارویی و درمانی خردل

5326 بازدید
06 مهر 96
عطارک
بروزرسانی شده در تاریخ 12 تیر 1403

شناخت خواص دارویی و درمانی خردل

خردل، گیاهی از تیره شب‌بویان، با برگ‌های بدون کرک و گل‌های زرد درخشان، یک گنجینه طبیعی از خواص دارویی و درمانی است. دانه‌های این گیاه حاوی ماده‌ای به نام گلوکزید سینیگروزید هستند که محرک قوی دستگاه گوارش به شمار می‌روند. دانه‌های خردل، به‌ویژه خردل سیاه، علاوه بر استفاده به‌عنوان چاشنی و ادویه، در طب سنتی نیز جایگاه ویژه‌ای دارند. طبیعت گرم و خشک این گیاه، آن را به یک انتخاب محبوب در طب سنتی تبدیل کرده است.

قسمت‌های مورد استفاده خردل

برگ‌ها و تخم‌های خردل، به همراه ریشه و گل‌های برخی گونه‌ها، دارای خواص طبی متعددی هستند.

مواد موثر در خردل

خردل حاوی ترکیبات مفیدی مانند گلوکوزینولات‌ها، بوبولین‌ها، موسیلاژ، ایزوتیوسیانات‌ها، ایندول‌ها، پالمتیک اسید، اولئیک اسید، لینولئیک اسید و روغن آلیسن است.

اجزا و ارزش غذایی خردل

برگ‌های سبز خردل، منبعی غنی از ویتامین‌های A، C، E و فولات، به همراه منگنز و فیبر غذایی هستند که همگی برای حفظ سلامتی بدن ضروری‌اند.

 

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax