خواص جوشانده شنبلیله برای سلامتی و زیبایی
خواص جوشانده شنبلیله
شنبلیله به صورت چای، مکمل های غذایی و ادویه جات در دسترس است. شنبلیله چه آسیاب شده باشد چه کامل، دارای طعم و مزه قوی می باشد. شنبلیله خام طعم تلخی دارد، در حالی که گرم کردن یا تفت دادن دانه های آن تلخی آن را کاهش می دهد و عطر و طعم شیرین آن را آزاد می کند. جوشانده شنبلیله حاوی بسیاری از مواد مغذی مفید مانند ویتامین ها و مواد معدنی لازم برای بدن می باشد. در این مقاله به بررسی خواص جوشانده شنبلیله برای درمان بیماری ها می پردازیم. پس با ما همراه باشید؛
خواص جوشانده شنبلیله برای سلامتی و زیبایی
ویتامین ها:
از جمله موارد زیر:
ویتامین ب1
ویتامین ب1 که تیامین نامیده می شود (به انگلیسی: Thiamin) به سلول های بدن کمک می کند تا کربوهیدرات ها را تجزیه و تحلیل کنند و انرژی لازم را برای بدن، به ویژه برای مغز و سیستم عصبی تولید کنند، زیرا ویتامین ب1 علاوه بر نقش اصلی آن در متابولیسم در انتقال سیگنال های عصبی و انقباض عضلانی نقش دارد.
سلام،مرسی از اطلاعات مفیدی که به اشتراک گذاشتید،اینهمه ویتامینها و مواد معدنی در بذر شنبلیله واقعا موجوده؟؟ بتنهایی یه داروخونه ست