خواص آب سیر برای سلامتی
خواص آب سیر را بدانیم
آب سیر (Garlic juice) از آبمیوه گیری کردن، مخلوط کردن یا فشار دادن سیر به دست می آید. آب سیر مزایای درمانی و دارویی متعددی دارد که به علت اجزای فعال قوی آن مانند آلیسین است. آب سیر سرشار از ویتامین های زیاد و مواد معدنی همچون ویتامین ث، آهن، ویتامین ب، منیزیم، پتاسیم، روی، منگنز و کلسیم است.
با توجه به فواید بی شمار سیر آب آن یک ضد قارچ، ضد باکتری، ضد التهاب، آنتی اکسیدان و دارای خواص ضد سرطانی است. از جمله خواص آب سیر می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک کننده به کاهش وزن، کاهش دهنده کلسترول خون، پایین آورنده فشار خون، افزایش دهنده گردش خون بدن و سم زدا بودن آن اشاره کرد.
خواص آب سیر
درمان کننده گلو درد است.
آب سیر یک ماده مقوی برای درمان درد گلو است. آن را با آب مخلوط کنید و بنوشید. خواص ضد باکتری و تسکین دهندگی آن، گلو درد را کاهش می دهد.
سرفه را درمان می کند.
علاوه بر درمان گلو درد، سیر می تواند برای درمان سرفه استفاده شود. این مربوط به خاصیت ضد ویروسی سیر است.