جوانه گندم چیست و از کجا می توانم آن را پیدا کنم؟
جوانه گندم چیست و از کجا می توانم آن را پیدا کنم؟
جوانه گندم یک قسمت از هسته گندم است و مسئول کمک به گیاه در تولید مثل و تخم ریزی گندم جدید است. اگرچه در هنگام فرآوری از اکثر محصولات گندم حذف می شود، اما جزء اصلی غذایی گندم کامل است.
جوانه گندم، همراه با پوسته، از محصولات گندم تصفیه شده – مانند محصولاتی که از آرد سفید استفاده می کنند – حذف می شود تا بتوان آنها را برای مدت طولانی تری نگهداری کرد.
جوانه گندم به برخی از گرانولا، غلات و نان ذرت اضافه می شود و به صورت خام نیز موجود است. یک محصول محبوب برای پای میوه، ماست ، بستنی و غلات گرم یا سرد است. این می تواند جایگزین سالم تری برای آرد سوخاری در غذا باشد.
می توان از آن به عنوان یک افزودنی غذایی یا به عنوان یک مکمل غذایی استفاده کرد.
ارزش تغذیه ایی جوانه گندم
یک وعده، معادل حدود 2 قاشق غذاخوری جوانه گندم تقریباً حاوی موارد زیر است:
- 57 کالری
- 1.6 گرم چربی (1 گرم چربی غیراشباع چندگانه، 0.6 گرم چربی تک غیراشباع)
- 0 گرم چربی اشباع شده
- 4.3 گرم پروتئین
- 8 گرم کربوهیدرات
- 2.3 گرم فیبر
- شکر 1 گرم
- 0.6 میلی گرم (میلی گرم) سدیم
- 0 میلی گرم کلسترول
همچنین حاوی طیف وسیعی از ریز مغذی ها است، از جمله (مقدار تقریبی):