جوانه گندم چیست و از کجا می توانم آن را پیدا کنم؟

928 بازدید
25 مرداد 03
سمانه
بروزرسانی شده در تاریخ 24 مرداد 1403

جوانه گندم چیست و از کجا می توانم آن را پیدا کنم؟

جوانه گندم یک قسمت از هسته گندم است و مسئول کمک به گیاه در تولید مثل و تخم ریزی گندم جدید است. اگرچه در هنگام فرآوری از اکثر محصولات گندم حذف می شود، اما جزء اصلی غذایی گندم کامل است.

جوانه گندم، همراه با پوسته، از محصولات گندم تصفیه شده – مانند محصولاتی که از آرد سفید استفاده می کنند – حذف می شود تا بتوان آنها را برای مدت طولانی تری نگهداری کرد.

جوانه گندم به برخی از گرانولا، غلات و نان ذرت اضافه می شود و به صورت خام نیز موجود است. یک محصول محبوب برای پای میوه، ماست ، بستنی و غلات گرم یا سرد است. این می تواند جایگزین سالم تری برای آرد سوخاری در غذا باشد.

می توان از آن به عنوان یک افزودنی غذایی یا به عنوان یک مکمل غذایی استفاده کرد.

ارزش تغذیه ایی جوانه گندم

یک وعده، معادل حدود 2 قاشق غذاخوری جوانه گندم تقریباً حاوی موارد زیر است:

  • 57 کالری
  • 1.6 گرم چربی (1 گرم چربی غیراشباع چندگانه، 0.6 گرم چربی تک غیراشباع)
  • 0 گرم چربی اشباع شده
  • 4.3 گرم پروتئین
  • 8 گرم کربوهیدرات
  • 2.3 گرم فیبر
  • شکر 1 گرم
  • 0.6 میلی گرم (میلی گرم) سدیم
  • 0 میلی گرم کلسترول

همچنین حاوی طیف وسیعی از ریز مغذی ها است، از جمله (مقدار تقریبی):

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax