تغذیه سالم بعد از سقط جنین
تغذیه سالم بعد از سقط جنین
زنانی که سقط جنین را تجربه کرده اند، علاوه بر حمایت روحی و عاطفی نیاز به تغذیه سالم و مقوی دارند. سقط جنین در سه ماهه اول بارداری اتفاق می افتد و با خونریزی های شدید و طولانی همراه است. در اثر سقط برخی از عنصرها مانند کلسیم، آهن و ویتامین های ب کاهش می یابد. بسیاری از زنان از اهمیت تغذیه مناسب غافل هستند و به اشتباه از موادغذایی پرچرب و ناسالم استفاده می کنند. اما، غذاهای چرب تاثیر چندانی برای تامین ویتامین و مواد معدنی از دست رفته ندارند. به همین دلیل برای کاهش خطر ابتلا به کم خونی و پوکی استخوان، و تامین آهن، ویتامین ب 12، اسید فولیک، ویتامین ب 2 (ریبوفلاوین)، باید یک توازن تغذیه ای سالم را در میان تمام گروه های غذایی حفظ کنید. حال در این مقاله یک تغذیه سالم بعد از سقط جنین را شرح خواهیم کرد.
تغذیه سالم بعد از سقط جنین
تغذیه سالم بعد از سقط جنین
پروتئین
بعد از سقط جنین، بدن نیاز به پروتئین بیشتری برای تشکیل گلبول های قرمز جدید دارد. غذاهای پروتئینی حاوی مواد مغذی دیگری نیز هستند که می توانند تعداد سلول های خونی را بعد از سقط جنین افزایش دهند . مصرف ماهی، صدف، گوشت گاو، مرغ، بره، بوقلمون، لوبیای پخته شده و نخود فرنگی، پروتئین بالا و مقدار زیادی آهن و ویتامین های گروه ب را فراهم می کند. برای حفظ سلامت بدن و وزن مناسب، یک تا دو بار در روز از غذاهای پروتئین کم چرب، از جمله ماهی تن، کدو، گوشت گاو، گوشت مرغ بدون پوست استفاده کنید. امروزه تحقیقات نشان می دهد که، خوردن ماهی ممکن است افسردگی را در طول و بعد از بارداری و قسط جنین کاهش دهد.