بیماران مبتلا به سلیاک در ماه رمضان چگونه باید غذا بخورند؟
بیماران مبتلا به سلیاک در ماه رمضان چگونه باید غذا بخورند؟
قبل از اینکه در مورد نکات تغذیه ای برای افراد مبتلا به سلیاک در ماه رمضان صحبت کنیم، اجازه دهید به طور خلاصه به این سوال پاسخ دهیم که بیماری سلیاک چیست؟
بیماری سلیاک که آنتروپاتی حساس به گلوتن یا اسپروی غیرگرمسیری نیز نامیده می شود، بیماری است که با درگیری روده کوچک مشخص می شود.
این به دلیل ناتوانی در هضم پروتئین گلیادین (که بخشی از گلوتن است)، پس از مصرف غذای حاوی گلوتن، در افراد حساس رخ می دهد. گلوتن از گلیادین و گلوتلین تشکیل می شود. بیماری سلیاک که یک اختلال ژنتیکی است می تواند پس از استرس، بارداری و زایمان رخ دهد یا فعال شود.
با بیان اینکه: پاسخ به این سوال که آیا بیماران سلیاک می توانند روزه بگیرند مثبت است، برویم سراغ معرفی مواردی که در تغذیه روزه داران باید مورد توجه قرار گیرد. اگر به بیماری سلیاک مبتلا هستید و نگران روزه داری هستید، اجازه دهید دیدگاه متفاوتی را به شما ارائه دهیم.
اکثر کارشناسان تقریباً در مورد تأثیرات منفی دسرهای شیرینی بر بدن اتفاق نظر دارند. اگرچه دسرها را می توان با آرد بدون گلوتن در رژیم غذایی بدون گلوتن درست کرد، اما می توانند دردسرساز باشند و بهتر است از مصرف آنها صرف نظر کنید. بنابراین، رژیم غذایی بدون گلوتن به طور غیرمستقیم به نوعی ارتقای سلامت را تسهیل می کند. در ماه رمضان این اثر به لطف روزه به طور تصاعدی افزایش می یابد.
بیماران مبتلا به سلیاک در ماه رمضان چگونه باید غذا بخورند؟
بسیار عالی.ممنونم بابت اطلاعات مفید
سلام،ممنون از مقاله مفید وسودمندتون،خیلی کامل بود ،تشکر🙏🙏
عرض ادب و احترام
خوشحالیم که این مقاله برای شما مفید وافع شده است.
شاد و سلامت باشید.
ممنونم خیلی راهنمایی کامل بود
عرض ادب و احترام
خوشحالیم این مطالب برای شما عزیزان مفید وافع شده اند.
شاد و سلامت باشید.
ممنون برای مقاله جالب و مفیدتون
سپاسگزارم از مقاله مفید وکاملتون،وسطح آگاهی ما رو بالا برد،🙏🙏🙏