سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

بهترین و بدترین روغن های خوراکی

2952 بازدید
03 آذر 96
سمانه
بروزرسانی شده در تاریخ 4 دی 1400

بهترین و بدترین روغن های خوراکی را شناسایی کرده و از خوردن آن اجتناب کنیم

یکی از بهترین و موثر ترین روش هایی که می شود از پیری زود رس جلوگیری کرد نخوردن چربی های مضر است.

علت این که چربی های بد سبب پیری زودرس می شود آن است که چربی های بد سریع اکسید شده و موقعی که وارد بدن می شوند مرکزی از رادیکال های آزاد می سازند و در نتیجه همین آلاینده ها سلول ها را تخریب و تبدیل به مواد سرطان زا می کنند باید قبول کرد که این نوع تغذیه کمتر از خودکشی نیست.

علت پیری زود رس با مصرف چربی های بد :

دلیل علمی آن است که اکسیژن دوستدار جدا نشدنی چربی ها است، زیرا اکسیژن هشت مرتبه سریع تر در چربی حل می شود تا در آب و باز هم اکسیژن در چربی های بد، خیلی سریع تر و بیشتر جذب و حل می گردد در واقع چربی وقتی در معرض اکسیژن قرار می گیرد اکسیده می شود.

برای مثال اگر شما لیوانی از روغن گیاهی نظیر روغن ذرت را در هوای باز قرار دهید به سرعت با اکسیژن هوا آمیخته و القا می شود، محقق برجسته آلاینده ها (رادیکال های آزاد) دکتر هاری دمورولوس، پروفسور دانشگاه نیویورک می گوید : آمیخته شدن روغن و اکسیژن با سرعت 10 الی 20 ثانیه باور کردنی نیست.

همچنان که چربی با اکسیژن ترکیب می شود به سرعت باد خورده و اکسیده می گردد، به طوری که برای سلامتی خطر آفرین است، زیرا انباشته ای از مولکول های چربی اکسیده شده است که از زشت ترین آلاینده های کره زمین می باشد.

roghan attarak photo1 1

بهترین و بدترین روغن های خوراکی

جالب است بدانیم :

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax