بهترین و بدترین روغن های خوراکی
بهترین و بدترین روغن های خوراکی را شناسایی کرده و از خوردن آن اجتناب کنیم
یکی از بهترین و موثر ترین روش هایی که می شود از پیری زود رس جلوگیری کرد نخوردن چربی های مضر است.
علت این که چربی های بد سبب پیری زودرس می شود آن است که چربی های بد سریع اکسید شده و موقعی که وارد بدن می شوند مرکزی از رادیکال های آزاد می سازند و در نتیجه همین آلاینده ها سلول ها را تخریب و تبدیل به مواد سرطان زا می کنند باید قبول کرد که این نوع تغذیه کمتر از خودکشی نیست.
علت پیری زود رس با مصرف چربی های بد :
دلیل علمی آن است که اکسیژن دوستدار جدا نشدنی چربی ها است، زیرا اکسیژن هشت مرتبه سریع تر در چربی حل می شود تا در آب و باز هم اکسیژن در چربی های بد، خیلی سریع تر و بیشتر جذب و حل می گردد در واقع چربی وقتی در معرض اکسیژن قرار می گیرد اکسیده می شود.
برای مثال اگر شما لیوانی از روغن گیاهی نظیر روغن ذرت را در هوای باز قرار دهید به سرعت با اکسیژن هوا آمیخته و القا می شود، محقق برجسته آلاینده ها (رادیکال های آزاد) دکتر هاری دمورولوس، پروفسور دانشگاه نیویورک می گوید : آمیخته شدن روغن و اکسیژن با سرعت 10 الی 20 ثانیه باور کردنی نیست.
همچنان که چربی با اکسیژن ترکیب می شود به سرعت باد خورده و اکسیده می گردد، به طوری که برای سلامتی خطر آفرین است، زیرا انباشته ای از مولکول های چربی اکسیده شده است که از زشت ترین آلاینده های کره زمین می باشد.
بهترین و بدترین روغن های خوراکی