بررسی فواید میوه کیوی زرد و عوارض مصرف آن
بررسی فواید میوه کیوی زرد و عوارض مصرف آن
خاستگاه کیوی شمال چین است و نام علمی آن Actinidia chinensis می باشد و به میوه انگور چینی نیز معروف است. بهترین نوع آن ها آن هایی هستند که در آفتاب می رویند. برای مصرف بهتر است کمی نرم باشد و اگر خیلی نرم باشد برای خوردن مناسب نیست. کیوی زرد با پوست برنزی رنگ و نوک نوک تیز آن در یک انتها متمایز می شود و از نظر طعم با کیوی سبز تفاوت دارد، زیرا تند کمتری دارد و طعمی گرمسیری دارد. این مقاله درمورد بررسی فواید میوه کیوی زرد و عوارض مصرف آن می باشد، با ما همراه باشید؛
بررسی فواید میوه کیوی زرد و عوارض مصرف آن
بررسی فواید میوه کیوی زرد
مطالعه ای که در سال 2013 در مجله علوم تغذیه منتشر شد نشان داد که مصرف کیوی زرد باعث کاهش اختلالات خلقی، خستگی شده و موجب افزایش انرژی و فعالیت می شود و ویتامین ث موجود در کیوی زرد تاثیر مثبتی در بهبود خلق و خو دارد.
ضد قارچ
طبق مطالعه ای که در سال 2004 در مجله Peptides منتشر شد، پروتئین Actinchinin موجود در کیوی زرد، دارای خواص ضد قارچی موثری برای برخی از انواع قارچ ها مانند Fusarium oxysporum است که به پروتئین موجود در کیوی سبز پاسخ نمی دهد.
درود بر شما دقیقا نظریه شما در مورد کیوی خصوصا کیوه طلایی برای بنده که پلاویکس میخورم درست است هم خون بیش از معمول رقیق میشود هم حساسیت پوستی ایجاد می کند .شخصا ثابت شد
متشکرم از اطلاع رسانی شما