سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

بررسی فواید میوه کیوی زرد و عوارض مصرف آن

2740 بازدید
19 آبان 00
مروارید
بروزرسانی شده در تاریخ 23 آذر 1400

بررسی فواید میوه کیوی زرد و عوارض مصرف آن

خاستگاه کیوی شمال چین است و نام علمی آن Actinidia chinensis می باشد و به میوه انگور چینی نیز معروف است. بهترین نوع آن ها آن هایی هستند که در آفتاب می رویند. برای مصرف بهتر است کمی نرم باشد و اگر خیلی نرم باشد برای خوردن مناسب نیست. کیوی زرد با پوست برنزی رنگ و نوک نوک تیز آن در یک انتها متمایز می شود و از نظر طعم با کیوی سبز تفاوت دارد، زیرا تند کمتری دارد و طعمی گرمسیری دارد. این مقاله درمورد بررسی فواید میوه کیوی زرد و عوارض مصرف آن می باشد، با ما همراه باشید؛

 

بررسی فواید میوه کیوی زرد و عوارض مصرف آن

بررسی فواید میوه کیوی زرد و عوارض مصرف آن

 

بررسی فواید میوه کیوی زرد

مطالعه ای که در سال 2013 در مجله علوم تغذیه منتشر شد نشان داد که مصرف کیوی زرد باعث کاهش اختلالات خلقی، خستگی شده و موجب افزایش انرژی و فعالیت می شود و ویتامین ث موجود در کیوی زرد تاثیر مثبتی در بهبود خلق و خو دارد.

ضد قارچ

طبق مطالعه ای که در سال 2004 در مجله Peptides منتشر شد، پروتئین Actinchinin موجود در کیوی زرد، دارای خواص ضد قارچی موثری برای برخی از انواع قارچ ها مانند Fusarium oxysporum است که به پروتئین موجود در کیوی سبز پاسخ نمی دهد.

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

1
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

  1. عباس
    22 آذر 1402

    درود بر شما دقیقا نظریه شما در مورد کیوی خصوصا کیوه طلایی برای بنده که پلاویکس میخورم درست است هم خون بیش از معمول رقیق میشود هم حساسیت پوستی ایجاد می کند .شخصا ثابت شد
    متشکرم از اطلاع رسانی شما

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax