برای حفظ سلامتی از ﭼﻪ ﭼﯿﺰهایی ﺑﺎﯾﺪ اﺟﺘﻨﺎب ﻧﻤﻮد؟
برای حفظ سلامتی از ﭼﻪ ﭼﯿﺰهایی ﺑﺎﯾﺪ اﺟﺘﻨﺎب ﻧﻤﻮد؟
آن ﺧﺸﮑﺒﺎری را ﮐﻪ ﺑﺎ ﮔﻮﮔﺮد ﯾﺎ ﺗﯿﺰ آب و ﯾﺎ ﺑﺎ ﻣﻮاد ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ دﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﻋﻤﻞ آﻣﺪه اﺳﺖ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ وﺟﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﻣﺼﺮف ﻧﻤﻮد، ﭼﻮن ﻫﯿﭻ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻧﺪارد و ﻓﻘﻂ ﻣﺎده ای اﺳﺖ زﻫﺮآﻟﻮد، بطوریکه ﮐﺮم ﻫﻢ ﺑﻪ آن ﻧﺰدﯾﮏ ﻧﻤﯽﺷﻮد. آن روﻏﻦ زﯾﺘﻮﻧﯽ را ﺑﺎﯾﺪ ﻣﺼﺮف ﻧﻤﻮد ﮐﻪ ﺑﺎ ﻣﻮاد ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ، ﺗﺼﻔﯿﻪ ﻧﺸﺪه اﺳﺖ و رﻧﮓ و ﺑﻮ و ﻃﻌﻢ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺧﻮد را دارا ﺑﻮده و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺧﻮد را از دﺳﺖ ﻧﺪاده ﺑﺎﺷﺪ.
از اﺗﺎقﻫﺎی ﮔﺮم، ﻟﺒﺎسﻫﺎی ﮔﺮم و از ﻫﻮای ﮐﺜﯿﻒ ﺑﭙﺮﻫﯿﺰﯾﺪ. آب ﮔﺮم ﺗﺎ درﺟﻪ ﺣﺮارت ﺧﻮرﺷﯿﺪ روی زﻣﯿﻦ ﺑﺮای ﻧﻮﺷﯿﺪن ﺿﺮری ﻧﺪارد. زﯾﺘﻮنﺷﻮر، ﺧﯿﺎرﺷﻮر و ﺗﺮﺷﯽﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻧﻤﮏ ﯾﺎ ﺳﺮﮐﻪ ﻓﺮاﻫﻢ ﻣﯽﮔﺮدﻧﺪ، ﻏﺬاﻫﺎی زﻧﺪه و ﻃﺒﯿﻌﯽ ﻣﺤﺴﻮب ﻧﻤﯽﺷﻮﻧﺪ. ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺳﺮﮐﻪ، ﺷﺮاب و از اﯾﻦ ﻗﺒﯿﻞ ﺧﻮردﻧﯽﻫﺎ ﮐﻪ از ﺣﺎﻟﺖ اوﻟﯿﻪ و ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺧﻮد ﺑﺮﮔﺸﺘﻪاﻧﺪ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻧﺪارﻧﺪ. ﻧﻤﮏ و ادوﯾﻪﺟﺎت دﯾﮕﺮ را در ﺻﻮرﺗﯽﮐﻪ ﺑﺎ آﺗﺶ و ﯾﺎ ﺑﺎ ﻣﻮاد ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮ و ﮐﺎر ﻧﺪاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﺑﻪ اﻧﺪازه ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻢ ﻣﯽﺷﻮد ﺑﺎ ﺳﺎﻻدﻫﺎ ﻣﺨﻠﻮط ﻧﻤﻮد.
ﺑﺪﻧﺘﺎن را ﺻﺎﺑﻮن ﻧﺰﻧﯿﺪ، ﺻﺎﺑﻮن ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﻣﻮاد ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ دارد ﮐﻪ ﺑﺮای ﭘﻮﺳﺖ ﺑﺪن ﻣﻀﺮ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ. ﺣﺘﯽ اﻻﻣﮑﺎن زود ﺑﻪ زود و اﮔﺮ ﻣﻤﮑﻦ اﺳﺖ ﻫﺮ روز اﺳﺘﺤﻤﺎم ﻧﻤﺎﺋﯿﺪ. ﺑﻪ ﺑﺪن ﮐﯿﺴﻪ ﺑﮑﺸﯿﺪ و ﺳﺮﺗﺎن را ﺑﺎ زرده ﺗﺨﻢﻣﺮغ ﯾﺎ ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﺪر ﺑﺸﻮﯾﯿﺪ. در اروﭘﺎ ﻣﺮدم ﻓﻬﻤﯿﺪه اﻧﺪ ﮐﻪ ﺻﺎﺑﻮن ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﺑﺮای ﭘﻮﺳﺖ ﺑﺪن ﻣﻀﺮ اﺳﺖ و ﺻﺎﺑﻮنﻫﺎﯾﯽ ﺗﻬﯿﻪ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ ﮐﻪ در آنﻫﺎ ﻣﻮاد ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺑﻪ ﮐﺎر ﻧﺮﻓﺘﻪ اﺳﺖ. ﻧﻤﯽ داﻧﻢ از اﯾﻦ ﻗﺒﯿﻞ ﺻﺎﺑﻮنﻫﺎ و ﻟﻮازم آراﯾﺶ دﯾﮕﺮ ﺑﻪ اﯾﺮان وارد ﺷﺪه ﯾﺎ ﻧﻪ؟
ﺑﺮای ﺷﺴﺘﻦ ﻣﯿﻮه ﺟﺎت و ﺳﺒﺰیﺟﺎت ﭘﺮﻣﻨﮕﻨﺎت ﯾﺎ ﻣﻮاد ﺿﺪﻋﻔﻮﻧﯽ دﯾﮕﺮ ﻣﺼﺮف ﻧﻨﻤﺎﯾﯿﺪ. ﻣﯿﻮهﺟﺎت و ﺳﺒﺰیﺟﺎت را در آب ﻓﺮاوان ﺳﻪ ﭼﻬﺎر ﻣﺮﺗﺒﻪ ﺑﺸﻮﯾﯿﺪ. ﺧﺸﮑﺒﺎری ﮐﻪ ﻗﺒﻞ از ﺧﺸﮏ ﮐﺮدن ﺗﺮ ﺑﻮده اﻧﺪ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﮐﺸﻤﺶ، آﻟﻮ، ﺧﺮﻣﺎ، ﺗﻮت و اﻧﺠﯿﺮ را ﺳﻪ ﭼﻬﺎر ﺑﺎر ﺑﺸﻮﯾﯿﺪ ﺗﺎ از ﺧﺎك ﮐﺎﻣﻼ ﭘﺎك ﺑﺸﻮﻧﺪ. ﺑﻌﺪ از ﺷﺴﺘﻦ ﯾﮑﯽ دو روز ﭘﻬﻦ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺧﺸﮏ ﺷﻮﻧﺪ. ﺗﻮت ﻓﺮﻧﮕﯽ و ﺗﻮت ﺳﻔﯿﺪ را ﻫﻢ ﺑﺸﻮﯾﯿﺪ. ﺑﺮای ﺷﺴﺘﻦ ﺗﻮت، ﺳﻪ ﻇﺮف ﺑﺰرگ را ﭘﺮ از آب ﮐﻨﯿﺪ، ﺗﻮت را در ﻇﺮف اول ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ و ﺑﻌﺪ ﺑﻪ ﻇﺮف دوم و ﺑﻪ ﺳﻮم اﻧﺘﻘﺎل دﻫﯿﺪ و ﺳﭙﺲ در ﯾﮏ آﺑﮑﺶ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ و در ﯾﺨﭽﺎل ﺑﮕﺬارﯾﺪ.
برای حفظ سلامتی از ﭼﻪ ﭼﯿﺰهایی ﺑﺎﯾﺪ اﺟﺘﻨﺎب ﻧﻤﻮد؟
ﻋﺴﻞِ ﺑﺪون ﻣﻮم ﻧﺨﺮﯾﺪ، ﺑﯿﺸﺘﺮ آنﻫﺎ ﺗﻘﻠﺒﯽ ﻣﯽﺑﺎﺷﻨﺪ. ﻋﺴﻞ را ﺑﺎ ﻣﻮم و ﺑﺎ ﭼﺎرﭼﻮب ﺑﺨﺮﯾﺪ و ﻫﻤﻪ را ﯾﮏ ﻣﺮﺗﺒﻪ آب ﻧﮑﻨﯿﺪ، ﯾﺎ ﺑﺎ ﻣﻮم ﻣﺼﺮف ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ و ﯾﺎ ﺑﻪ اﻧﺪازه ﻣﺼﺮف ﯾﮏ ﻫﻔﺘﻪ آب ﮐﻨﯿﺪ. ﺑﺮای ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺷﯿﺮه ﻋﺴﻞ ﻣﻘﺪاری از ﻋﺴﻞ را ﺑﺎ ﭼﻨﮕﺎل ﻟﻪ ﮐﻨﯿﺪ و ﺑﺎ ﭼﻨﺪ ﻗﺎﺷﻖ آب ﺑﻪ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ و ﺑﺎ آﺑﮑﺶ ﺻﺎف ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ. ﻫﻤﯿﻦ ﻋﻤﻞ را ﺑﺎ ﺑﻘﯿﻪ ﻣﻮم اﻧﺠﺎم ﺑﺪﻫﯿﺪ ﺗﺎ در ﻣﻮم اﺛﺮی از ﺷﯿﺮه ﻧﻤﺎﻧﺪ. ﺑﻪ اﯾﻦ ﻃﺮﯾﻖ ﺷﯿﺮهای ﺧﯿﻠﯽ ﻏﻠﯿﻆ ﺑﻪ دﺳﺖ ﻣﯽآﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯽﺗﻮان در ﯾﺨﭽﺎل ﮔﺬاﺷﺖ و ﺗﺪرﯾﺠﺎ ﻣﺼﺮف ﻧﻤﻮد.
اﻧﺴﺎن زنده خوار ﻏﺬاﻫﺎی ﻏﯿﺮ ﻃﺒﯿﻌﯽ، ﭘﺨﺘﻪ، ﮔﻮﺷﺖدار و ﭼﺮﺑﯽدار ﻧﻤﯽﺧﻮرد ﮐﻪ زﯾﺎد ﺗﺸﻨﻪ ﺷﻮد؛ ﮐﺎﻟﺮی بی ارزش ﻣﺼﺮف ﻧﻤﯽﮐﻨﺪ ﮐﻪ ﻣﺠﺒﻮر ﺷﻮد آن را ﺑﺎ آب ﺳﺮد ﺧﺎﻣﻮش ﻧﻤﺎﯾﺪ، ﻋﺮق ﻫﻢ ﻧﻤﯽﮐﻨﺪ ﮐﻪ ﺟﺎی آن را ﺑﺎ آب ﭘﺮ ﻧﻤﺎﯾﺪ. ﺿﻤﻨﺎ ﻏﺬاﻫﺎی ﻃﺒﯿﻌﯽ آب ﮐﺎﻓﯽ ﺑﺎ ﺧﻮد دارﻧﺪ، ﻃﺒﯿﻌﺖ ﻏﺬاﻫﺎی ﻃﺒﯿﻌﯽ را ﻃﻮری ﺑﻪ ﺑﺎر آورده اﺳﺖ ﮐﻪ در ﺗﺎﺑﺴﺘﺎن ﭘﺮ آب و در زﻣﺴﺘﺎن ﮐﻢ آب ﺑﺎﺷﻨﺪ.
ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ ﯾﮏ زنده خوار ﺗﺸﻨﻪ ﻣﯽﺷﻮد ﺑﺎ ﺧﻮردن ﯾﮏ ﺧﯿﺎر ﯾﺎ ﯾﮏ ﮔﻮﺟﻪﻓﺮﻧﮕﯽ ﯾﺎ ﯾﮏ ﻓﻨﺠﺎن آبﻣﯿﻮه و ﯾﺎ آب ﺧﺎﻟﺺ ﭼﺸﻤﻪ ﺗﺸﻨﮕﯽ ﺧﻮد را ﺑﺮ ﻃﺮف ﻣﯽﻧﻤﺎﯾﺪ. ﺑﺮای اﯾﻦ ﻣﻨﻈﻮر و ﺟﻬﺖ اﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮدن آب ﺑﻪ ﮐﻤﭙﻮت ﯾﺎ ﻋﺴﻞ و ﻏﯿﺮه ﻫﺮ زنده خواری ﺑﺎﯾﺪ روزاﻧﻪ ﯾﮏ ﯾﺎ دو ﺷﯿﺸﻪ آب ﭼﺸﻤﻪ ﺗﻬﯿﻪ ﻧﻤﺎﯾﺪ. اﺻﻮﻻ ﯾﮏ زنده خوار ﻧﺒﺎﯾﺪ ﻫﯿﭽﮕﻮﻧﻪ ﻣﻮاد ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺳﻤﯽ ﺑﻪ ﺑﺪن ﺧﻮد راه ﺑﺪﻫﺪ ﺣﺘﯽ اﮔﺮ ﻣﻘﺪارش ﺧﯿﻠﯽ اﻧﺪك ﺑﺎﺷﺪ، اﯾﻦ اﺳﺖ ﮐﻪ او ﻧﺒﺎﯾﺪ آب ﻟﻮﻟﻪﮐﺸﯽ ﻣﺼﺮف ﻧﻤﺎﯾﺪ. اﯾﻦ آب ﮐﻠﺮ دارد و اﯾﻦ ﮐﻠﺮ ﻫﺮ ﻗﺪر ﻫﻢ ﮐﻪ ﮐﻢ ﺑﺎﺷﺪ ﭼﻮن ﻗﺪرت ﮐﺸﺘﻦ ﻣﯿﮑﺮوبﻫﺎ را دارد، ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ ﻗﺪرت آن را ﻫﻢ دارد ﮐﻪ ﺑﻪ ﺳﻠﻮل ﻫﺎی ﺑﺪن اﻧﺴﺎن ﻧﯿﺰ آﺳﯿﺐ ﺑﺮﺳﺎﻧﺪ. ﺳﻠﻮلﻫﺎی اﻧﺴﺎن ﻧﯿﺰ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻣﯿﮑﺮوبﻫﺎ ﺣﺴﺎس ﻣﯽﺑﺎﺷﻨﺪ، آنﻫﺎ ﻫﻢ زود ﻣﺴﻤﻮم ﺷﺪه و از ﮐﺎر ﻣﯽاﻓﺘﻨﺪ. در ﻫﻤﻪ ﻧﻘﺎط ﮔﯿﺘﯽ روی ﻫﻤﯿﻦ ﻋﻤﻞ ﻧﺎدرﺳﺖ اﻧﺘﻘﺎدات ﺷﺪﯾﺪی ﺷﻨﯿﺪه ﻣﯽﺷﻮد. ﺿﺪ ﻋﻔﻮﻧﯽ ﮐﺮدن آب ﻟﻮﻟﻪﮐﺸﯽ ﺑﺮای ﻣﺼﺮفﻫﺎی دﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﻏﯿﺮ از آﺷﺎﻣﯿﺪن ﭼﻨﺪان اﯾﺮادی ﻧﺪارد وﻟﯽ ﺑﺮای آب آﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﻘﺎﻣﺎت ﻣﺴﺌﻮل ﻓﮑﺮ دﯾﮕﺮی ﺑﮑﻨﻨﺪ.
خیلی خیلیعالی بود تا مردم بفهمند که شما بهترین دوست آنها هستید شاید باید چند نسل بگذرد تا قبول کنند آدم خیلی عا قلی می خواهد دنبال چشمه بگردد در این روزگاریکه خرابی فکر مغز ما را پر کرده. ممنون از را هنمایی خوب تان