سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

زخم معده را با موادغذایی طبیعی و طب سنتی درمان کنید

5659 بازدید
03 بهمن 96
سمانه
بروزرسانی شده در تاریخ 4 دی 1400
آخرین به روزرسانی 6 آذر 1398

با موادغذایی طبیعی و طب سنتی زخم معده را درمان کنید

در عصر حاضر تعداد مبتلایان به بیماری زخم معده اندک نمی باشند و متاسفانه این مشکل بسیار مقاوم بوده و جزو بیماری های مزمن محسوب می شود. به گفته اغلب پزشکان اسید معده جز نخستین عوامل ایجاد زخم می باشد. علاوه بر این، استرس و وجود برخی باکتری ها نیز می تواند در ایجاد این بیماری دخیل باشند. در قرن اول بعد از میلاد، محققان هشدار دادند که افراد مبتلا به زخم معده باید از خوراکی های سبک و کم ادویه استفاده و از خوراکی های تند و تیز پرهیز شود. در این قرن، معمول بود درمان به وسیله نوشیدن شیر در فواصل منظم به مدت سه روز در هفته مصرف شود. اما علم جدید و همچنین طب سنتی دیگر پیرو این روش ها نیست و روش های دیگری را ارائه می دهند. حال در ادامه این مقاله با طب سنتی زخم معده را درمان کنید.

علت ایجاد زخم معده

علت بی واسطه زخم معده، ترشح اسید و آنزیم های گوارشی بیش از حد از دیواره معده و اثنی عشر (اولین بخش روده کوچک) در معده است. مخلوط اسید و آنزیم، در واقع بافت های گوارشی را که در برابر هضم مقاومت می کنند تدریجا می خورند. این حمله تورم، زخم، سوراخ های کوچک، گاهی خونریزی و اغلب خوردگی پیشرفته و درد به وجود می آورند. بنابراین زخم معده در اثر حمله، آسیب به دیواره معده و عدم مقاومت این دیواره در برابر خورده شدن پدید می آید.

اگر چه شواهد جدید یک نوع عفونت باکتریایی ناشی از میکروب هلیکوباکتر پیلوری را مسبب آن می دانند، باز هم تحقیقات در باره علت اساسی زخم معده مورد بحث است. حتی استرس و تنش های عصبی نیز می تواند در تشدید این بیماری نقش داشته باشند. علاوه بر این، نوع تغذیه تاثیر بسیاری بر بهبود و یا تشدید این بیماری می شود.

نقش مواد غذایی طبیعی در درمان زخم معده

تغذیه نقش بسزایی در شکل گیری، تشدید و یا بهبود بیماری های گوارشی مانند زخم معده دارند. خوراکی ها و آشامیدنی هایی که از معده و روده عبور می کنند به منطقه زخم می رسند و ممکن است علایم را شدت و یا بهبود بخشند. خوراکی و نوشیدنی های انتخابی می تواند مقدار ترشح اسید و قدرت تخریب آن را مهار کند، دفاع یاخته های معده را افزایش دهد تا در برابر حمله اسید پایداری کند و یا شاید با حمله به باکتری ها زخم را بهبود بخشد.

پزشکان معمولا برای جلوگیری از زخم معده از آنتی بیوتیک ها استفاده می کنند. بسیاری از خوراکی هایی که مدت هاست برای التیام زخم معده به کار می روند، خاصیت آنتی بیوتیکی دارند و موفقیت آن ها در درمان به این دلیل توجیه می شود. خوراکی هایی که می توانند زخم معده را التیام دهند عبارتند از موز، بارهنگ، آب کلم، شیرین بیان، چای و خوراکی هایی مانند فلفل تند، شیر، آبجو، قهوه و کافئین می توانند زخم را معده را تشدید کنند.

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax