سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

با رژیم خام خواری الگوی همگان شویم

2541 بازدید
21 تیر 97
عطارک
بروزرسانی شده در تاریخ 26 آذر 1400

با رژیم خام خواری الگوی همگان شویم ، حتی دیگر کشورهای جهان

آری، اﮔﺮ همه هموطنان اﺳﺎﺳﯽﺗﺮ و ﻋﻤﯿﻖﺗﺮ ﻓﮑﺮ کنند و ﻓﻘﻂ ﻣﻌﻨﯽ ﮐﻠﻤﻪ ﻃﺒﯿﻌﯽ را ﺧﻮب ﺑﺴﻨﺠﻨﺪ و دﺳﺖ ﺑﻪ ﮐﺎر ﺷﻮﻧﺪ، در ﻋﺮض ﻣﺪت ﮐﻮﺗﺎﻫﯽ اﯾﺮان ﻋﺰﯾﺰ را ﺑﻪ ﯾﮏ ﺑﻬﺸﺖ واﻗﻌﯽ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﻣﯽﻧﻤﺎﯾﯿﻢ و ﺑﺮای ﻫﻤﻪ ﮐﺸﻮرﻫﺎی ﺟﻬﺎن ﺑﻪ ﺻﻮرت ﯾﮏ ﻣﻠﺖ ﻧﻤﻮﻧﻪ در ﻣﯽآورﯾﻢ. واﻗﻌﺎ ﺑﺮای ﭘﺰﺷﮑﺎن اﻧﺴﺎن دوﺳﺖ اﯾﺮاﻧﯽ ﯾﮏ ﻣﮋده ﺑﯽ ﺳﺎﺑﻘﻪ ای ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ. ﭼﻪ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﺑﺰرﮔﯽ، آن ﺑﯿﻤﺎران ﺻﻌﺐاﻟﻌﻼج ﮐﻪ ﺳﺎلﻫﺎی ﻣﺘﻤﺎدی در ﺑﯿﻤﺎرﺳﺘﺎنﻫﺎ، ﻣﻄﺐﻫﺎ و داروﺧﺎﻧﻪﻫﺎ ﺳﺮﮔﺮدان ﺑﻮده اﻧﺪ در ﻋﺮض ﻣﺪت ﮐﻮﺗﺎﻫﯽ ﺑﺎ خام خواری ﺑﻪ ﮐﻠﯽ ﺷﻔﺎ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﺑﺎ روی ﺧﻨﺪان دﺳﺖ ﭘﺰﺷﮑﺎن ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ و ﻣﻔﺘﺨﺮ را ﻓﺸﺮده، ﺑﯿﻤﺎرﺳﺘﺎن را ﺑﺮای ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺗﺮک ﺧﻮاﻫﻨﺪ ﻧﻤﻮد.

ﺑﺮﺧﻼف ﺗﺼﻮر ﺑﯿﺸﺘﺮ مرده خوارها اﻧﻘﻼب زنده خواری ﮐﺎر ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺎده و آﺳﺎﻧﯽ ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ. اﺑﺘﺪا ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺗﻐﺬﯾﻪای ﭼﻨﺪ ﺑﯿﻤﺎرﺳﺘﺎن ﻋﻮض ﻣﯽﮔﺮدد و ﺑﻌﺪ از اﯾﻦ ﮐﻪ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻣﺜﺒﺖ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﺎﯾﺮ ﺑﯿﻤﺎرﺳﺘﺎنﻫﺎ ﻧﯿﺰ اﺻﻼح ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ. ﺿﻤﻨﺎ وزارتخانه های مربوطه ﺑﺎ ﯾﮏ اﻋﻼﻣﯿﻪ رﺳﻤﯽ، ﻋﻤﻮم ﻣﺮدم اﯾﺮان را از ﺣﻘﯿﻘﺖ اﻣﺮ آﮔﺎه ﻣﯽﺳﺎزد و ﺑﻪ آنﻫﺎ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﻣﯽﻧﻤﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺑﺮای ﺗﻐﺬﯾﻪ، ﺣﺘﯽاﻻﻣﮑﺎن از ﻣﻮاد زﻧﺪه ﻧﺒﺎﺗﯽ اﺳﺘﻔﺎده ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ و از ﺧﻮراكﻫﺎی مرده (پختنی ها، گوشت و…) اﺟﺘﻨﺎب ﮐﻨﻨﺪ. ﺑﻌﺪ از اﯾﻦ ﮐﺎر ﺧﯿﻠﯽ آﺳﺎن و ﮐﺎﻣﻼ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺧﻮد ﺑﻪ ﺧﻮد ﺑﻪ ﺟﺮﯾﺎن ﻣﯽاﻓﺘﺪ.

واﻗﻌﺎ آدم دﻟﺶ ﻣﯽ ﺳﻮزد وﻗﺘﯽ ﻓﮑﺮ ﻣﯽﮐﻨﺪ ﮐﻪ اﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﻤﻌﯿﺖﻫﺎی دﻧﯿﺎ در ﭼﻪ جهل وﺣﺸﺘﻨﺎﮐﯽ زﻧﺪﮔﯽ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ. اﯾﻦ ﻣﺮدم ﻧﺎﻧﯽ را ﮐﻪ ﻫﺰاران ﺳﺎل ﻫﻤﻪ روزه ﺧﻮرده اﻧﺪ ﻫﻨﻮز ﻧﻤﯽﺷﻨﺎﺳﻨﺪ، اﻣﺎ ﻣﯽﺧﻮاﻫﻨﺪ آﺳﻤﺎن را ﺗﺴﺨﯿﺮ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ. ﻣﻦ اﯾﻦﺟﺎ ﮐﻤﯽ از ﻣﻄﻠﺐ ﻣﻨﺤﺮف ﻣﯽﺷﻮم وﻟﯽ ﭼﻮن اﯾﻦ ﻣﻄﻠﺐ ﻣﻬﻢﺗﺮﯾﻦ ﻣﺴﺄﻟﻪ زﻧﺪﮔﯽ  ﻣﺮدم اﺳﺖ ﻣﯽﺧﻮاﻫﻢ آن را ﺑﯿﺸﺘﺮ روﺷﻦ ﻧﻤﺎﯾﻢ. وﻗﺘﯽ ﻣﻦ ﻣﯽﮔﻮﯾﻢ ﻧﺎن ﺳﻔﯿﺪ و ﺑﺮﻧﺞ ﺳﻔﯿﺪ اﺑﺪا ارزش ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﻧﺪارﻧﺪ ﺑﻌﻀﯽ اﺷﺨﺎص ﺳﺎده ﺧﯿﺎل ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ ﻣﻦ ﺣﺮف ﻣﻔﺘﯽ ﻣﯽزﻧﻢ و ﻣﯽﮔﻮﯾﻨﺪ ﭘﺲ ﻧﯿﺎﮐﺎن ﻣﺎ ﺑﺎ ﻧﺎن ﺧﺎﻟﯽ ﭼﮕﻮﻧﻪ زﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮده اﻧﺪ؟

با رژیم خام خواری الگوی همگان شویم

با رژیم خام خواری الگوی همگان شویم

ﻧﯿﺎﮐﺎن ﻣﺎ ﺑﺎ ﻧﺎن ﺧﺎﻟﯽ ﭼﮕﻮﻧﻪ زﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮده اﻧﺪ؟

ﻧﯿﺎﮐﺎن ﻣﺎ آرد را ﺑﺎ ﺳﺒﻮس ﺧﻤﯿﺮ ﻣﯽﮐﺮدﻧﺪ و ﻧﺎنﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ درﺳﺖ ﻣﯽﮐﺮدﻧﺪ و ﺑﻪ ﺣﺎﻟﺖ ﻧﯿﻤﻪﭘﺨﺘﻪ ﻣﯽﺧﻮردﻧﺪ. ﻋﺠﯿﺐ اﯾﻦ اﺳﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﻗﺴﻤﺖﻫﺎی ﺧﻤﯿﺮ ﻧﺎن ﮐﻪ ﻫﻤﻪ از آن ﻓﺮار ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ ﮐﻤﯽ ﻏﺬای زﻧﺪه در ﺧﻮد ﻧﮕﻪ داﺷﺘﻪ اﻧﺪ و ﻣﺮدم را ﻏﺬا ﻣﯽرﺳﺎﻧﻨﺪ. اﮐﻨﻮن ﻫﻢ در ﺑﻌﻀﯽ ﻧﻘﺎط ﺟﻬﺎن ﻧﺎنﻫﺎی ﺳﯿﺎه ﻣﯽﭘﺰﻧﺪ ﺑﻪ ﮐﻠﻔﺘﯽ ﭘﺎﻧﺰده ﺗﺎ ﺑﯿﺴﺖ ﺳﺎﻧﺘﯽﻣﺘﺮ ﮐﻪ ﯾﮏ ﻗﺴﻤﺖ آن زﻧﺪه ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ. در ﺑﯿﺎﺑﺎنﻫﺎی آﻓﺮﯾﻘﺎ ﻣﺮدم آرد را ﺧﻤﯿﺮ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ و روی ﺳﻨﮓﻫﺎی داغ ﺑﯿﺎﺑﺎن ﭘﻬﻦ ﻣﯽﻧﻤﺎﯾﻨﺪ، ﯾﻌﻨﯽ ﺑﺎ آﻓﺘﺎب ﻣﯽﭘﺰﻧﺪ و ﻣﯽﺧﻮرﻧﺪ. آن ﻗﺴﻤﺖ ﻧﺎن ﺳﻨﮕﮓ و ﺑﺮﺑﺮی ﺳﺒﻮس دار ﮐﻪ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺧﻤﯿﺮ ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﺎﻧﻪ ﮐﻤﯽ ﺳﻠﻮلﻫﺎی زﻧﺪه ﻏﺬاﯾﯽ در ﺧﻮد ﻧﮕﻪ ﻣﯽدارد و ﻣﺮدم را ﺑﺎ آن ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﯽﻧﻤﺎﯾﺪ.

مضرات نان سفید

وﻟﯽ ﺑﻌﺪﻫﺎ زﯾﺴﺖﺷﻨﺎﺳﺎن و داﻧﺸﻤﻨﺪان ﻇﺎﻫﺮ ﺷﺪﻧﺪ و دﺳﺘﻮر ﻓﺮﻣﻮدﻧﺪ ﮐﻪ آرد را از ﺳﺒﻮس ﺟﺪا ﮐﻨﻨﺪ، زﯾﺮا ﺳﺒﻮس ﺳﻠﻮﻟﺰ دارد و ﻫﻀﻤﺶ ﻣﺸﮑﻞ اﺳﺖ. ﻧﺎن ﺳﻔﯿﺪ را ﻫﻢ دوآﺗﺸﻪ و ﺳﻪآﺗﺸﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ اﺛﺮی از ﻏﺬا ﺑﺮای ﻫﻀﻢ ﻧﻤﻮدن ﺑﺎﻗﯽ ﻧﻤﺎﻧﺪ. ﻓﻘﻂ ﻣﻮاد ﺳﻮﺧﺘﻨﯽ (ﮐﺎﻟﺮی) را ﻧﮕﻪ دارﯾﺪ، ﺷﮑﻤﺘﺎن را ﺑﺎ آن ﮐﺎﻣﻼ ﭘﺮ ﮐﻨﯿﺪ، در آﻧﺠﺎ ﺣﺮﯾﻖ ﺑﺮﭘﺎ ﻧﻤﻮده ﺑﺪن ﺧﻮد را ﮔﺮم ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ، اﺣﺴﺎس ﺳﯿﺮی ﮐﻨﯿﺪ، اﺻﻞ ﮐﺎر اﯾﻦ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺷﮑﻢ آدم ﭘﺮ ﺑﺎﺷﺪ و ﺑﺪﻧﺶ ﮔﺮم، اﮔﺮ ﺣﺮﯾﻖ ﮐﻤﯽ ﻫﻢ ﺷﺪﯾﺪﺗﺮ ﺷﺪ ﺑﺎ ﮐﻮﮐﺎﮐﻮﻻ و ﭘﭙﺴﯽﮐﻮﻻ اﯾﻦ آﺗﺶ را ﺧﺎﻣﻮش ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ، آﺧﺮ ﻧﻮﺷﯿﺪن ﮐﻮﻻﻫﺎ ﻫﻢ از ﻟﺬتﻫﺎی دﻧﯿﺎ اﺳﺖ، اﮔﺮ ﻫﻢ ﻣﺮﯾﺾ ﺷﺪﯾﺪ ﻫﯿﭻ ﻧﺘﺮﺳﯿﺪ، ﻋﻠﻢ ﭘﺰﺷﮑﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﭘﯿﺸﺮﻓﺖ ﮐﺮده، ﺑﯿﺎﯾﯿﺪ ﭘﯿﺶ ﻣﺎ پول ﺑﻪ ﻣﺎ ﺑﺪﻫﯿﺪ و ﻫﻢ ﺑﻪ داروﻓﺮوش و دﯾﮕﺮ ﻓﮑﺮش را ﻧﮑﻨﯿﺪ، ﻣﺎ ﺑﺎ ﭼﻨﺪ ﻗﺮص وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ و ﻣﻮاد ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ دﯾﮕﺮ ﺷﻤﺎ را ﻓﻮرا ﻣﻌﺎﻟﺠﻪ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ!

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax