بادام زمینی و خواص و مضراتش برای سلامتی
آخرین به روزرسانی 01 بهمن 1398
بادام زمینی و خواص و مضراتش را بشناسیم
بادام زمینی گیاهی است یک ساله دارای ساقه ای راست که ارتفاع آن حدود 30 سانتی متر می باشد، برگ های آن مرکب از دو زوج برگچه است و گل های آن دو نوع متفاوت به رنگ زرد می باشد که پس از تلقیح دم گل خم شده و به سطح خاک می رسد و سپس به تدریج در خاک فرو رفته و میوه در داخل خاک تشکیل می شود.
میوه بادام زمینی تقریبا دارای طول 4 سانتی متر است و دارای پوسته شکننده به رنگ خاکستری مایل به زرد می باشد، بر روی پوسته یک تا سه برجستگی دیده می شود که هریک محل دانه ها را نشان می دهد، دانه بادام زمینی تقریبا مانند فندوق به رنگ سفید مایل به زرد بوده ولی تخم مرغی شکل است و پوسته نازکی دانه را پوشانده که به رنگ قرمز قهوه ای است. بادام زمینـی گیاه بومی برزیل بوده و از آن جا به مناطق دیگر دنیا راه یافته است، آب و هوای گرم برای کشت این گیاه مناسب می باشد.
بادام زمینی و خواص و مضراتش
ترکیبات شیمیایی بادام زمینی
بادام زمینی دارای موادی مانند آراشین، کوناریشن، چربی و پروتئین و ویتامین های مختلف است، بادام زمینی بسته به محل کشت آن بین 40 تا 50 درصد روغن دارد که به نام آراشید معروف است، این روغن از اسید های چرب اشباع شده مانند اسید استئاریک، اسید پالمتیک و اسید های چرب اشباع نشده مانند اسید لینوئکی تشکیل می شود.
ارزش غذایی بادام زمینی
بادام زمینی سرشار از پروتئین، چربی و مواد مغذی مختلف است. هر 100 گرم بادام زمینی حاوی 567 کالری، 7% آب، 25.8 گرم پروتئین، 16.1 گرم کربوهیدرات، 4.7 گرم شکر، 8.5 گرم فیبر، 49.2 گرم چربی، 15.56گرم امگا 6 و صفر گرم ترانس است.
عاشق این وبسایت شدم من.عالی هستید شما