اهمیت نمک در یک رژیم غذایی سالم
اهمیت نمک در یک رژیم غذایی سالم
در تلاشم برای متعادل کردن بدن، به یک کشف با ارزش رسیدم و آن مصرف نمک بود. وقتی که نمک را کاملا از رژیم غذایی حذف کردم، مفصل هایم دیگر ورم نمی کردند. با تحقیقات بیشتر در مورد تعادل مواد معدنی و نمک در سلول ها، متوجه شدم که در اثر عمل تصفیه، نمک آشپزخانه نه تنها متعادل نبود، بلکه حتی برای بدن و سیستم درونی ما مخرب بود و این مسئله زمانی پیچیده تر می شود که می فهمیدم ما برای زنده ماندن احتیاج به نمک داریم.
تئوری من این است که وقتی انسان از هر چیزی که در طبیعت استفاده می کند، حتی یک مولکول را منزوی نماید، باعث عدم تعادل های اساسی می شود. چون از مواد مانند آلومینیوم در مراحل تصفیه نمک استفاده می شود، استفاده از چنین نمکی می تواند به جذب زیاده از حد این فلز مضر منجر شود. لطفا توجه کنید که بعضی از محققان معاصر ارتباطی بین جمع شدن آلومینیوم و بیماری آلزایمر کشف کرده اند.
اهمیت نمک در یک رژیم غذایی سالم
نمک تصفیه شده یک عنصر بسیار نامتعادل می باشد.
در حین تصفیه نمک، مواد معدنی ماکرو و میکرو، عناصر و ایزوتوپ ها اکثرا از بین می روند و مولکول های کلرید سدیم از عناصر دیگر منزوی می شوند. وقتی که یک مولکول کلرید سدیم خودش به تنهایی عمل کند، بدون عناصری که در نمک تصفیه نشده موجود می باشند، بدن مولکول تنهای کلرید سدیم را به عنوان یک سم می پندارد و بنابراین، با توجه به روشی که صنعت غذایی آن را برای مصرف ارائه می کند، نمک تصفیه شده یک عنصر بسیار نامتعادل می باشد.
در نتیجه، بدن های بیچاره ما با عادت به اینکه نمک مصرفی یک ماده سمی است، رشد کرده اند و آن را از سلول ها دفع می کنند و وقتی که به مقدار زیادی مصرف می گردد باعث ورم و از دست دادن آب بدن می شود.
وقتی که مولکول کلرید سدیم منزوی از سلول دفع می شود، به یک محلول آب که سلول را احاطه کرده وارد می گردد، که باعث وقفه در ارتباط الکتریکی بین سلول ها می شود. وقتی که آب و مولکول های کلرید سدیم از سلول ها دفع می شوند، آنها آب را از دست می دهند و این دلیل تشنه شدن ما است.