انواع قارچ های تخمیر کننده

4136 بازدید
09 مهر 97
سمانه
بروزرسانی شده در تاریخ 24 آذر 1400

قارچ های تخمیر کننده انواع مختلفی دارند که در موارد مختلف کاربرد دارند. از نظر پزشکی مخمری که مورد نظر ماست و دارای خواص دارویی قابل توجهی می باشد، قارچ تخمیر کننده آب جو است. مخمرهای آبجو انواع دارد و به ترتیب های متفاوتی با درجه حرارت برخورد دارند. نوعی از آن را مخمر رسوبی یا مخمر پایین نام اند.

این نوع مخمرها در درجات حرارت بین 4-8 درجه سانتی گراد عکس العمل نشان داده و تکثیر می یابند و در این درجات حرارت به حالت تعلیق در آمده و در ته تشتک تخمیر قرار می گیرند. نوع دیگر مخمر سر کف یا مخمر بالا نامیده می شود. این نوع مخمرها در درجات حرارت بین 12-20 درجه سانتی گراد واکنش نشان می دهند و سلول های آن ها در اثر تولید مقدار زیادی گاز کربنیک بالا می آیند و مانند کف دریا در سطح شیره در حال تخمیر جمع می شوند.

انواع قارچ های تخمیر کننده

در مخمرهای رسوبی آب جو که در ته تشتک قرار می گیرند، سلول های حاصله از مادر جدا می شوند ولی در مورد مخمرهای سرکف سلول های تولید شده در حال تکثیر در کنار سلول مادر باقی مانده و به شکل رشته های تسبیح 15 -20 عدد سلول می مانند. معمول است که از مخمر نژاد سرکف برای تهیه آبجو های مخصوص مانند آبجوهای انگلیسی استفاده می شود و مخمرهای رسوبی برای تهیه سایر انواع آبجو به کار می رود. نژاد مخمر رسوبی مخمر آب جو به مصارف درمانی می رسد.

مخمر آب جو که در پزشکی مورد استعمال دارد مخمر رسوبی است. این نژاد مخمر وقتی در محلول قند ریخته شود در ته ظرف قرار می گیرد و سلول های آن بیضی شکل و معمولا تک واحدی ولی به صورت گروه های 2 -4 واحدی و گاهی بیشتر نیز دیده می شوند ولی هیچ گاه مانند مخمر نژاد سر کف به تعداد زیاد و به صورت رشته تسبیح دیده نمی شوند.

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

0