انواع سکنجبین و فواید آنها در طب سنتی
8017 بازدید
21 آبان 96
سمانه
بروزرسانی شده در تاریخ
3 دی 1400
انواع سکنجبین و فواید آنها در طب سنتی
سکنجبین که دارای انواع مختلفی هست و در واقع نوعی شربت است که با استفاده از سرکه و شکر یا عسل و برخی گیاهان دارویی تهیه می شود از دیر زمان مورد توجه ایرانیان بوده است و اغلب در فصل های گرم سال مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطلب چندین سکنجبین گیاهی با خواص خاص خود برای شما گرد آوری شده است که با تهیه آن ها در کنار داشتن شربتی خوشمزه و گیاهی از خواص آن برای درمان بیماری ها و یا تقویت بدن خود نیز می توانید استفاده کنید پس این مطلب را از دست ندهید.
نحوه تهیه سکنجبین سرد با تخم گیاهان :
این نوع سکنجبین مدر است و برای تب های شدید و تند و استسقای گرم مفید است.
مواد مورد نیاز :
- تخم خیار 70 گرم
- تخم خربزه 70 گرم
- تخم کاسنی 70 گرم
- تخم کرفس 20 گرم
روش تهیه :
- همه را مخلوط و نیم کوب کرده و در مقدار حدود 750 گرم سرکه 24 ساعت بخیسانید
- سپس آن را جوشانده و صاف کنید
- هم وزن کل مخلوط، شکر به آن اضافه کنید
- سپس جوشانده و آن را صاف کرده
- دوباره هم وزن کل مخلوط شکر به آن اضافه کنید
- در مقابل هر 500 گرم از مجموعه، 40 گرم آب خیار تازه در آن ریخته و بجوشانید و کف آن را بگیرید، سکنجبین شما آماده است.
انواع سکنجبین و فواید آنها در طب سنتی