سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

انواع زاج و فواید آن / 7 دستور العمل طبیعی زاج برای زیبایی

4628 بازدید
13 تیر 00
مروارید
بروزرسانی شده در تاریخ 3 دی 1400

انواع زاج و فواید آن را بشناسید

زاج (به انگلیسی: Alum)، سنگی بلوری شبیه به نمک است، اما از نظر طعم با آن متفاوت است، حاوی فسفات، زاجینیوم و پتاسیم بوده و در مغازه های عطاری به اشکال مختلف وجود دارد. زاج مزایا و کاربردهای بسیار زیادی دارد، از جمله خونریزی را متوقف می کند، زخم ها را درمان می کند، از بوی نامطبوع زیر بغل جلوگیری می کند و در ساخت دارو های پزشکی و اهداف زیبایی و همچنین در برنزه سازی چرم، صنایع کاغذ سازی مورد استفاده قرار می گیرد. این مقاله درمورد انواع زاج و فواید آن و 7 دستور العمل طبیعی زاج برای زیبایی می باشد، پس با ما همراه باشید؛

 

انواع زاج و فواید آن / 7 دستور العمل طبیعی زاج برای زیبایی

انواع زاج و فواید آن / 7 دستور العمل طبیعی زاج برای زیبایی

 

 انواع زاج کدامند؟ 

موارد زیر انواع اصلی سنگ زاج هستند:

زاج پتاسیم

معروف ترین و پرفروش ترین نوع موجود در بازار است و از آن برای درمان زخم ها، سفید شدن دندان ها و تصفیه آب استفاده می شود.

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

2
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

  1. ناشناس
    27 اسفند 1402

    آیا برای رنک دادن به فندق بو داده از زاج استفاده میشود؟

    • عطارک
      13 فروردین 1403

      عرض ادب و احترام.

      خیر، استفاده از زاج برای رنک دادن به فندق بو داده اکیدا توصیه نمی‌شود. زاج یک ترکیب شیمیایی است که بیشتر در صنایع پزشکی و در برخی فرآیندهای صنعتی استفاده می‌شود.
      نباید این ماده برای مصارف خوراکی مورد استفاده قرار گیرد، مخصوصاً در مورد فرآیندهای غذایی مانند آماده‌سازی یا بودادن آجیل.

      رنگ دادن به فندق بو داده اغلب به معنای افزودن نمک یا ادویه‌جات به فندق‌ها پس از بو داده شدن آنها برای افزودن طعم است.
      این فرآیند به سادگی با افزودن مواد طعم‌دهنده به فندق‌ها بعد از که آنها از دستگاه خارج می‌شوند و هنوز داغ هستند انجام می‌پذیرد، زیرا حرارت باعث می‌شود فندق‌ها مواد طعم‌دهنده را بهتر جذب کنند.

      اگر به دنبال روش‌های خاصی برای افزودن طعم به فندق هستید یا می‌خواهید بیشتر درباره فرآیندهای ایمن برای استفاده خوراکی هستید، توصیه می‌کنم به دنبال منابع معتبر و توصیه‌های ایمنی غذایی باشید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax