افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه در دوران بارداری
افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه در دوران بارداری ، با یک رژیم غذایی چرب
در دوران بارداری، شما باید توجه ویژه ای نسبت به غذای خود داشته باشید، زیرا شما بر رشد جنین و سلامت نوزاد متولد شده در رحم تاثیر می گذارید. کودک شما با آنچه که در طول بارداری می خورد، تغذیه می کند. بنابراین، باید در دوران بارداری مراقب باشید که، چه نوع غذایی می خورید و می نوشید. به گفته کارشناسان، مصرف غذاهای چرب در طول بارداری احتمال سرطان سینه را افزایش می دهد. بنابراین، رژیم های غذایی با چربی بالا مانند چیپس، برگر، پیتزا، سیب زمینی سرخ کرده نباید در دوران بارداری خورده شود.
افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه در دوران بارداری
خطر سرطان سینه تا سه نسل بعد
بر اساس یک گزارش منتشر شده در مجله تحقیقاتی، اگر یک زن در دوران بارداری از مواد غذایی با چربی بالا استفاده کند، سه نسل بعد از خودش را در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه قرار خواهد داد. در این تحقیق آزمایشی، محققان غذاهای چرب تهیه شده از روغن مایع معمولی را به زنان باردار می دادند. این تغییرات ژنتیکی درون آن ها دیده شده است، که به طور عمده احتمال سرطان سینه را در سه نسل بعد از آن ها نشان می دهد. همچنین در این مطالعه مشاهده شد که فرزند دختر بیشتر از فرزند پسر آسیب پذیر است.
همچنین بخوانید: تشخیص دیابت در دوران بارداری و راه های کنترل آن