استفاده از انواع گوشت ها و طریقه پختن آنها
راهنمای علمی و صحیح برای استفاده از انواع گوشت ها :
اگر می خواهید از خوردن گوشـت لذت ببرید، باید با تدبیر گوشت ها را شناسایی کنید و طریقه پختن آن را نیز یاد بگیرید تا زیانی به سلول ها و سلامتی شما وارد نکند.
اولین گام برای گوشت تهیه نوع آن است که صد در صد باید تازه باشد، از خرید گوشت های یخ زده و مواد شیمیایی نیتروسامین که در کالباس و هات داگ و کنسرو ها وجود دارد اجتناب کنید، دومین گام جدا کردن کلیه چربی های سطحی و پوست پرندگان است که باید دور ریخته شود.
مسئله پختن و تهیه غذا نیز بسیار حائز اهمیت است و نباید از آن غافل شد زیرا در گوشت علاوه بر چربی ها خطر دیگری نهفته است که چنان چه توجه نشود می تواند جوانی را به یغما برده و بیماری های زمان کهنسالی را که بیشتر سرطان و بیماری های قلبی است در شما سرعت می بخشد.
هنگامی که گوشت قرمز و پرندگان و حتی ماهی را با روش صحیح و علمی نپزید موادی به نام هیدروکلین آمینز از آن خارج می شود، این ماده به عنوان واکنشی در موقع سرخ کردن پدید می آید و در سطح گوشت نیست که بتوان آن را تراشید بلکه درون گوشت می تراود که در اثر بد پختن وارد غذای شما می شود، مطالعات نشان می دهد که نوع حرارتی که در موقع پختن وارد گوشت می گردد خیلی اهمیت دارد و به طور دقیق انواع پختن گوشت ها را برایتان شرح می دهیم.
پختن گوشت ها با دمای زیاد نظیر : سرخ کردن با روغن ، کباب کردن یا بریانی کردن روی کباب پز گازی، در هر دو روش فوق ماده شیمیایی هیدروکلین آمینز از گوشت خارج و وارد غذای شما می شود.
استفاده از انواع گوشت ها
بهترین روش های پخت گوشت :
آب پز یا بخار پز کردن بهترین روش های پختن گوشت می باشند، در این روش ها گوشت با حرارت کم به همراه مقداری آب آرام آرام پخته می شود، برای کباب کردن می توان از حرارت فر یا تنور استفاده کرد، باید یاد آوری نمود که سرخ کردن گوشت جوجه، گاو و گوسفند پنج برابر بیش از گوشت ماهی هیدروکلین آمینز خارج می کند و گوشت خوک صد در صد خطر ماده شیمیایی هیدروکلین آمینز در بردارد که پدید آورنده ی بیماری های قلبی و سرطان است.