اثر تغذیه سالم بر سلامت جسم
اثر تغذیه سالم بر سلامت جسم
رابطه بین غذا و تندرستی موضوع تازه ای نیست. نیاز انسان به غذا یکی از احتیاجات ذاتی است که مهمترین عامل بقای زندگی و طول عمر به شمار می رود و اهمیت آن در سلامت و جسم و روان بر هیچکس پوشیده نیست اما متاسفانه بیشتر مردم از تغذیه مناسب و ارزش مواد غذایی آگاهی درست و کافی ندارند و بیشتر به ظاهر غذا اهمیت می دهند.
شیوه زندگی ما و غذایی که می خوریم تعیین کننده وضعیت سلامتی ماست. بعضی اشخاص شیوه زندگی و رژیم غذایی نا سالمی را انتخاب کرده اند که در آن هیچ گونه تعادلی در مصرف مواد غذایی وجود ندارد، از ورزش خبری نیست، سیگار کشیدن، نوشیدن مشروبات الکلی و مصرف مواد مخدر بسیار متداول است. بدون غذای کافی و تغذیه مناسب امکان هیچ گونه توسعه اجتماعی و اقتصادی قابل قبول وجود ندارد و تغذیه غلط و غذای نا مناسب علت اصلی بیماری های مزمن شناخته شده اند.
عادت های بد غذایی طی سال ها ریشه دار شده اند با این وجود با پشتکار می توان عادت بهتر و سالمتری را جایگزین آن ها کرد که در نتیجه آن بدنی سالم و اندامی موزون حاصل خواهد شد، پس به امید روزی که سطح آگاهی همگان به آن حد بالا رود که ارتباط تنگاتنگ بین غذا، محیط و تندرستی را به خوبی بیابند.
اثر تغذیه سالم بر سلامت جسم
تغذیه خوب و مناسب
ترکیب شیمیایی غذایی انسان باید شامل پروتئین ها، چربی ها، کربوهیدرات ها، مواد معدنی، ویتامین ها و آب می باشد. الگوی یک تغذیه خوب و مناسب در کشورهای در حال توسعه مصرف بیشتر سبزی و میوه است. بدنی که به وسیله میوه ها و سبزی های شفابخش تغذیه شده باشد هیچ وقت بیمار نمی شود زیرا خون پاک و تصفیه شده هیچ وقت بیماری را با خود نمی آورد، کلیه دردهای جسمی و ناراحتی های روحی انسان ناشی از عدم اطاعت از قانون طبیعت است.
غذاهای پخته متابولیسم بدن را از نظم خارج می کند زیادی مواد غذایی به صورت چربی و سموم در بافت ها و نسوخ ذخیره می شود و سنگینی وزن را به دنبال می آورد که در اثر آن ستون فقرات و قلب و کف پا و ارگان های مختلف بدن متحمل فشار بیش از حد شده و از حالت طبیعی خود خارج می شوند. روش تغذیه با مواد خام طبیعی علاوه بر اینکه بسیاری از بیماری ها را درمان می کند سبب ایجاد بنیه قوی و تحمل زیاد انسان می شود، قدرت و سلامتی را حفظ می کند، جوانی و طول عمر را افزایش می دهد و ضمن اینکه وضع عمومی بدن را بهتر می کند جلوی چاق شدن بی رویه را نیز می گیرد. غذاهای طبیعی و سبک هضمی آسان دارند و با تعادلی که در آن ها وجود دارد با بدن سازگارترند در نتیجه با مصرف آن ها، اعمال حیاتی بدن بهتر و با صرفه جویی کامل تر انجام می گیرد.
سلام، خیلی ممنون برای مقالات خوبتون
موفق باشید