آیا زنان باردار می توانند روزه بگیرند ؟
آیا زنان باردار باید در طول ماه رمضان روزه بگیرند
برای اینکه بدانیم در طول ماه رمضان زنان باردار قادر به گرفتن روزه هستند یا نه ما توصیههای یک فرد خبره را برای شما ارائه داده ایم.
دو راهی بر سر گرفتن روزه در طول ماه رمضان، مادری که چشم انتظار بچه اش میباشد را آزار میدهد. سوالات درباره اینکه آیا روزه گرفتن در طول دوران بارداری برای زنان باردار کار درستی است یا نه اغلب زنان را نگران میکند. ما توصیه های یک فرد خبره را در مورد این مسئله ارائه داده ایم تا شما و فرزند شما در طول ماه رمضان سالم و سلامت باقی بمانید.
آیا باید در طول ماه رمضان و در دوران بارداری روزه بگیرید یا نه:
این امر باید توسط دکتر شما که در جریان مسائل مرتبط به بارداری شماست مورد تصمیم گیری قرار گیرد. اگر دکتر شما پیشنهاد می دهد که روزه بگیرید، شاید بهتر باشد که این کار را بکنید.
به طور کلی هر زن حامله ای در دوران بارداری از یکسری مسائل پیچیده رنج می برد؛ از جمله فشار خون بالا، دیابت، عفونت کلیه یا مشکلات قلبی، که در این بیماری ها باید از روزه داری خودداری کرد.
بر طبق نظر دکتر راشی گوپا متخصص مامایی و زنان و زایمان در کلینیک آی کر در دبی نکاتی وجود دارند که زنان باردار روزه دار می توانند از آنها پیروی کنند:
- مقدار آب بدن خود را بالا نگه دارید
- هنگام سحر و افطار به مقدار کافی آب بنوشید
- روزه خود را با یک وعده غذایی سالم باز کنید که شامل پروتئین، میوه، خرما و فیبر باشد
- اگر احساس ضعف کردید روزه خود را بشکنید
- در سحر غذاهایی پر انرژی بخورید
- از فعالیت هایی که باعث می شوند در طول روزه داری از نظر جسمی خسته شوید پرهیز کنید
- استراحت کنید و خواب خوبی داشته باشید
همچنین بخوانید: دیابت دوران بارداری را جدی بگیرید
در حالتی که موارد زیر برای شما پیش آمد با دکتر خود تماس برقرار کنید:
- اگر وزنتان کافی نبود و یا در حال کم کردن وزن بودید.
- خیلی احساس تشنگی می کنید و یا نسبت به قبل کمتر ادرار می کنید و یا رنگ ادرار شما تیره است، این نشانه کمبود آب در بدن شماست و بیشتر موجب عفونت ادرار و یا دیگر بیماری های این چنینی می شود.
- در صورتی که سر درد داشتید یا دردهای دیگر به سراغتان آمد و یا تب داشتید.
- اگر حالت تهوع و یا استفراغ داشتید.
- اگر تغییراتی مشهود در حرکات بچه تان حس کردید، مثلا اگر بچه تان به دور و بر حرکت نمی کرد و یا به اندازه کافی لگد نمی زد.
- اگر متوجه دردهایی انقباضی شدید، این می تواند نشانه ای از زایمان زودرس باشد.
- اگر احساس سرگیجه، ضعف و غش، پریشانی و یا خستگی داشتید حتی اگر به اندازه کافی استراحت داشتید، به سرعت روزه خود را بشکنید و آبی که شامل نمک و شکر و یا هر محلول آبی دیگری را بنوشید.
در کل پیشنهاد می شود که زنان در طول بارداری و در سومین ۳ ماهه بارداری روزه نگیرند.
دیدگاه دینی
مطابق با نظر اسلام، زنان باردار این اجازه را دارند که در طول ماه رمضان از گرفتن روزه پرهیز کنند. آنها بعدا می توانند زمانی که از سلامت کامل برخوردار بودند، روزه های قضای خود را بگیرند.
از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.
کنجد خام را با خواص کمک به کاهش فشار وچربی خون، درمان یبوست، پیشگیری از میگرن، پوکی استخوان، سرطان روده، لطیف کننده صدا، افزایش توان جنسی در مردان، بدون هيچ اسانس و افزودنی شيميايی، از فروشگاه عطارک تهيه نماييد.