سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

حساسیت و آلرژی به گوجه فرنگی و روش های درمان آن

1617 بازدید
26 اردیبهشت 03
سمانه
بروزرسانی شده در تاریخ 26 اردیبهشت 1403

حساسیت و آلرژی به گوجه فرنگی و روش های درمان آن

آلرژی به گوجه فرنگی یک آلرژی غذایی است که زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن فرد به پروتئین های موجود در گوجه فرنگی در نتیجه مصرف یا تماس با گوجه فرنگی واکنش نشان می دهد. پروتئین های موجود در گوجه فرنگی آلرژی زا هستند، مانند LTP (پروتئین انتقال لیپید) و پروفایل، و آلرژی به گوجه فرنگی در گروه آلرژی نوع 1 قرار دارد و در افراد در هر سنی قابل مشاهده است.

می توان آن را به عنوان آلرژی به گوجه فرنگی، سندرم آلرژی دهانی و عدم تحمل غذایی مشاهده کرد. علائم آلرژی به گوجه فرنگی اغلب ناشی از سندرم آلرژی دهانی است. علاوه بر این، آلرژن‌های متقاطع می‌توانند علائمی ایجاد کنند که به عنوان سندرم آلرژی گرده نیز شناخته می‌شوند. پس از مصرف گوجه فرنگی، دستگاه گوارش واکنش منفی نشان می دهد و عدم تحمل یا حساسیت گوجه فرنگی را آشکار می کند.

آلرژی به گوجه فرنگی در نوزادان

آلرژی به گوجه فرنگی در نوزادان ممکن است در نتیجه تماس کودک با گوجه فرنگی یا مصرف آن ایجاد شود. این وضعیت در نوزادان و همچنین بزرگسالان در نتیجه واکنش بیش از حد سیستم ایمنی به پروتئین موجود در گوجه فرنگی ایجاد می شود. آلرژی به گوجه فرنگی در نوزادان با علائمی مانند بثورات پوستی، خارش، گرگرفتگی، تورم در دهان، استفراغ یا اسهال رخ می دهد.

 

حساسیت و آلرژی به گوجه فرنگی و روش های درمان آن

حساسیت و آلرژی به گوجه فرنگی و روش های درمان آن

 

علائم حساسیت به گوجه فرنگی چیست؟

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax