آشپزی هندی و دستور تهیه چند نوع غذای هندی
آشپزی گیاهی هند باستان
خوردن نخستین نیاز زندگی ما است. به طور قطع برای آن که زنده بمانیم باید خوراک از طبیعت برگیریم. این نیاز، ما را به تلاش برای بقا، از طریق برگرفتن چیزی از طبیعت، به عنوان ماده غذایی سوق می دهد، شعور انسانی باید به نحوی بکار گرفته شود تا در انتخاب ماده غذایی، برای ما سلامتی به ارمغان آورد و پس از آن است که تعالی روح از طریق تغذیه مطرح می شود. امروزه با افزایش شواهد علمی در خصوص تاثیر تغذیه بر روی سلامتی انسان، جای کوچکترین تردیدی باقی نمانده است که رژیم غذایی گیاهی یکی از موثرترین شیوه های غذایی در جهت سلامتی ماست. از خصوصیات برجسته و فوق العاده خوراک های هند تنوع در غذاهای گیاهی و خوراک هایی است که در آن از حبوبات استفاده میشود. در این مقاله با روش پخت چند نوع غذا به روش آشپزی هندی آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید؛
آیا رژیم گیاهی، رژیم سالم تری است ؟
نتیجه تحقیقات پزشکی مدرن نیز دال بر این است که ساختمان بدن انسان به طور کامل با رژیم گیاهی انطباق دارد. همچنین با بررسی تاثیرات مصرف زیاد گوشت روی بدن انسان نیز، پی می بریم که سلامتی انسان در گرو رعایت یک رژیم گیاهی است. در این میان از عضوهایی از بدن انسان مانند کلیه، قلب و روده بزرگ می توان نام برد. توانایی بدن انسان برای انطباق با چربی های حیوانی نیز دلیل دیگری بر ترجیح تغذیه گیاهی است.
همچنین تحقیقات جهانی نشان می دهد که بین خوردن زیاد گوشت و ابتلا به سرطان، رابطه مستقیمی وجود دارد تا جایی که آکادمی ملی علوم در سال 1983 میلادی گزارش می دهد که می توان با خوردن کمتر گوشت های چرب و استفاده بیشتر سبزیجات و غلات، از سرطان های معمول بسیاری جلوگیری کرد.
در مجموع، می توان اعلام کرد که رژیم گیاهی، رژیم سالم تری است اما صرفا گیاهخواری مطرح نیست. حیوانات بسیاری گیاه خوارند. در گیاهخواری بعد برتری نهفته است که بعد معنوی می باشد. این بعد می تواند ما را در پرورش احساس طبیعی قدردانی و سپاس از خدواند و عشق به او نیز یاری دهد که این باید مورد توجه انسان باشد.
آشپزی هندی