سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

آشنایی با خواص و مضرات گردو

4933 بازدید
29 مهر 96
سمانه
,
بروزرسانی شده در تاریخ 6 مرداد 1403

آشنایی با خواص و مضرات گردو

گردو، یکی از مغزهای خوراکی محبوب و پرطرفدار، به دلیل خواص بی‌شمار و ارزش تغذیه‌ای بالای خود، از دیرباز جایگاه ویژه‌ای در رژیم‌های غذایی مختلف داشته است. این مغز خوراکی، که از درخت گردو به دست می‌آید، سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی، آنتی‌اکسیدان‌ها و اسیدهای چرب امگا-3 است که به حفظ سلامت قلب، بهبود عملکرد مغز و تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند. در این مقاله، به بررسی جزئیات خواص و مضرات گردو و محدودیت‌های مصرف آن خواهیم پرداخت.

معرفی گردو 

گردو (Walnut) درخت بزرگی است که در نواحی معتدل و کوهستانی رشد می‌کند. این درخت با برگ‌های مرکب و گل‌های نر و ماده جدا از هم، زیبایی خاصی به طبیعت می‌بخشد. میوه گردو دارای سه لایه پوست است که پوست سبز و آبدار آن در صنعت رنگ‌سازی کاربرد زیادی دارد.

پوست سبز گردو، به دلیل خواص منحصر به فردش، در تهیه بهترین نوع رنگ‌ها استفاده می‌شود. این رنگ که از ترکیب پوست گردو، حنا و میخک ساخته می‌شود، علاوه بر زیبایی، برای تقویت پوست سر نیز بسیار مفید است و سردردهای ناشی از سرد مزاجی را برطرف می‌کند.

همچنین این ترکیب جادویی به کاهش دردهای مفصلی و روماتیسمی کمک می‌کند و از این رو در طب سنتی جایگاه ویژه‌ای دارد. گردو نه تنها به خاطر مغز خوشمزه‌اش بلکه به دلیل خواص دارویی پوستش نیز همواره مورد توجه بوده است.

 

آشنایی با خواص و مضرات گردو

آشنایی با خواص و مضرات گردو

 

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax