آشنایی با خاصیت های هویج
آشنایی با خاصیت های هویج که بد نیست بدانیم
هویج سفید در قدیم معروف بود و قدیمی ها آن را می شناختند، هویج سفید توجه مجسمه سازان را به خود جلب کرد و امروز بر سنگی در یونان شکل آن را که حجاری شده و به خوبی خود را نشان می دهد می توان دید. نام یونانی هویج از کلمه ای گرفته شده که اشاره به خواص طبی و شفا دهنده آن می کند و همچنین هویج در زبان یونانی به معنای آرام کننده و خواب کننده نیز آمده است.
دیوسکورید، طبیب معروف یونان در کتاب خود به نام اساس مواد غذایی از هویج به عنوان یک آرام بخش قوی نام می برد. با همه اینها مصرف هویج در قرن پانزدهم یعنی پانصد سال قبل در طباخی و داروهای گیاهی رواج پیدا کرد.
در سال 1588 میلادی یکی از طباخان بزرگ فرانسه به نام پلاتین در کتاب خود به نام کدخدای پاریس این طور نوشته است: شما هر قدر بخواهید می توانید هویج مصرف کنید. هویج را باید پوستش را بتراشید و قطعه قطعه کنید و چون شلغم بپزید زیرا خواص اصلی هویج در ریشه زرد آن است. شما می توانید هویج را با کاهو بپزید و در بشقاب گذاشته و فلفل بزنید و مصرف کنید.
در سال 1913 میلادی گیاه شناس معروف نیکولا آوری در هویج خواص اشتها آور تشخیص داد و حال آنکه پروسپرکالامو در کتاب خود به نام اساس نگه داری تندرستی به خانمها توصیه می کرد هویج بخورند تا دوره قاعدگیهای آنها مرتب و منظم شود.
آشنایی با خاصیت های هویج
نسخه های هویج
معالجه سوختگی، سودا و کورک با هویج
دویست گرم هویج را خوب بشویید و بعد با رنده ریزی رنده کنید و بعد آن را روی پارچه مخصوص کمپرس بریزید و به صورت ضماد روی جاهایی از بدن که سوخته شده، سودا آورده و یا کورک و دمل زده بگذارید، ضماد هویج برای پوست بدن که تحریک و یا زخم شده خاصیت شفا دهنده کاملی دارد.