چگونه یک فنجان چای گیاهی سالم دم کنیم
چگونه یک فنجان چای گیاهی سالم دم کنیم
برای شروع، دستورالعمل درست کردن چای را در زیر مطالعه کنید، تا خلاصه ای از این فرآیند داشته باشید. سپس دستورالعمل ها و اطلاعات خرید مواد گیاهی را بررسی کرده و مواد مورد نظری که میخواهید با آنها چای درست کنید را انتخاب کنید. تمام این دستورالعمل ها از گیاهان خشک که هر ساله قابل دسترس میباشند استفاده میکند.
آماده سازی ترکیب
چای های دارویی باید به طور منسجم استفاده شود تا اثر داشته باشد. بهتر است که ترکیب تان را در حجم بزرگی درست کنید تا زمانی که به آن نیاز داشتید کمی از آن در دستتان باشد. ترکیب خود را در یک شیشه مهروموم شده، در جای تاریک، خشک و سرد نگهداری کنید. حیاط خلوت آشپزخانه بهترین جا می باشد. گیاه های خشک تا یک سال ماندگاری دارند.
چگونه یک فنجان چای گیاهی سالم دم کنیم
دم کردن چای
دو روش دم کردن برای همه چایی ها استفاده می شود: دم کردن و جوشاندن و عصاره گیری. برای چایی هایی با قدرت دارویی بالا این نسبت برابر با دو قاشق سوپخوری گیاه خشک شده برای هر هشت اونس آب است و در بیشتر موارد شما تنها یک چهارم چای را در یک اونس دم می کنید که برای یک روز ماندگاری دارد. چای های یخچالی برای دو روز قوی میمانند. اگر شما در حال ترک خانه تان هستید می توانید چای را در فلاسک یا یک کوزه دهان گشاد با خود به بیرون ببرید.
دم کردگی
در این روش متداول گیاهان در آب جوش تازه خیسانده میشوند تا ویژگی های دارویی آنها عصاره گیری شود. دم کردن گیاه برای آماده سازی بخش های حساس گیاه همانند برگ ها و گل ها و تمام بخش های غنی از روغن های فرار می باشد. برای چای های دارویی، گیاهان باید ۱۵ دقیقه دم شود، سپس صاف شوند. هرچه دم کردگی بیشتر باشد قدرت داروی نیز بیشتر است. (طعم تلخ آن نیز بیشتر میشود)