سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

چاودار چیست و برای بدن چه خواصی دارد ؟

8593 بازدید
17 بهمن 96
سمانه
بروزرسانی شده در تاریخ 3 دی 1400

خواص دانه چاودار چیست ؟!

در این مطلب با گیاه چاودار و نام های آن در قسمت های مختلف ایران و جهان، خواص آن و نحوه استفاده از آن در طب سنتی آشنا خواهید شد، گیاهی که شباهت بسیاری به گندم و جو دارد و از آن آرد، نان چاودار، آبجو، نان تر و ودکا و غذای برخی حیوانات تهیه می شوند، بد نیست اطلاعاتی از این گیاه داشته باشیم.

چاودار نوعی دانه است که به صورت علوفه ای رشد می کند و عضوی از خانواده گندم محسوب می شود، البته تا حدی نزدیکی به دانه جو نیز دارد، از دانه چاودار برای تهیه آرد، نان، آبجو، برخی از ویسکی ها، خوراک برخی از حیوانات و نان ترد استفاده می کنند، همچنین می توان آن را به عنوان نوعی چاشنی استفاده کرد. چاودار یک دانه غلات است و نباید با ریهگرا که برای چمن ها، مرتع و یونجه برای دام استفاده می شود، اشتباه گرفته شود.

چاودار چیست

چاودار چیست

در کتب قدیم فارسی با نام دوسر، دیوک آمده است. چاودار گیاهی است یکساله از خانواده گندمیان تفاوت شکل بوته آن با بوته گندم این است که دارای ساقه و کاه بلندتر و نرمتر و دانه ها همیشه با ریشک و دراز و نازک است، هر سنبلک دارای 3 گل است که همیشه فقط دو دانه از آنها حاصل می شود. چاودار به طور کلی سه نوع می باشد چاودار درشت و چاودار متوسط و چاودار ریز یا چاودار بهاره انواع چاودار می باشد.

 

همچنین بخوانید:  آرد سوجی چیست و چه خواصی برای بدن دارد؟

 

چاودار از غلات آسیا است

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax