نحوه مصرف مارچوبه و خواص بی نظیر آن
نحوه مصرف مارچوبه و خواص بی نظیر آن
مارچوبه (Asparagus) یکی از سبزیجات پر خاصیت برای بدن می باشد که به ملکه سبزیجات معروف است. امروزه این گیاه علفی و گلدار در بسیاری از مناطق اروپایی و آسیایی کشت و برداشت می شود. بر اساس جدول ارزش غذایی، مارچوبه حاوی مواد مغذی بسیاری است که علاوه بر حفظ سلامت بدن، خاصیت دارویی و درمانی نیز دارد.
جوانه های تازه این گیاه بیشتر از سایر اندام ها مصرف دارویی دارد، البته ساقه زیرزمینی و تخم آن نیز در مصارف پزشکی استفاده می شود. این ماده غذایی بیشتر به عنوان ملین و معرق مصرف می شود و همچنین، گرفتگی اعضای بدن را نیز برطرف می سازد. تا پایان این مقاله با ما همراه باشید تا با نحوه مصرف مارچوبه و خواص فوقالعاده آن بیشتر آشنا شوید.
مشخصات ظاهری گیاه مارچوبه
مارچوبه (Asparagus officinalis) گیاهی است زیبا، علفی، چندساله و از تیره مارچوبگان (Asparagaceae) که ارتفاع آن به حدود 80 سانتی متر می رسد. مارچوبه دارای ساقه های نازک و استوانه ای شکل است که این ساقه ها دارای خطوط بسیار ظریف اند و این حالت خود وسیله ای برای تشخیص آن می باشد.
این گیاه برگهای فلسمانند و گلهای سبز مایل به زرد دارد که در نواحی سردتر در تیر ماه و در نواحی گرمتر در خرداد ماه ظاهر میشوند. میوهی این گیاه قرمز رنگ، زیبا و پر از دانههای متعدد است. ساقهی جوان و زیرزمینی آن نیز دارای اندوختهی غذایی فراوانی است که برای تغذیه و مصارف درمانی استفاده میشود.
نحوه مصرف مارچوبه
چه موقع در شبانه روز مصرف شود