سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

فواید روغن کنجد و 8 دلیل اصلی برای استفاده از این روغن در آشپزی

4733 بازدید
23 دی 97
بهاره
,,
بروزرسانی شده در تاریخ 30 آذر 1400

فواید روغن کنجد و 8 دلیل اصلی برای استفاده از این روغن در آشپزی

روغن کنجد از دانه های کنجد سیاه و سفید استخراج می شود. این روغن یک منبع بسیار خوبی از منیزیم، کلسیم، پروتئین، فسفر و لسیتین است. روغن کنجد برای سلامتی بدن بسیار مفید است. روغن کنجد به کنترل کلسترول خون و حفظ سلامت قلب کمک می کند، بنابراین استفاده از روغن کنجد به بیماران قلبی توصیه می شود. علاوه بر این، به کنترل فشار خون بالا کمک می کند. حال در این مقاله به بررسی فواید روغن کنجد و 8 دلیل اصلی برای استفاده از این روغن در آشپزی می پردازیم.

 

فواید روغن کنجد و 8 دلیل اصلی برای استفاده از این روغن در آشپزی

فواید روغن کنجد و 8 دلیل اصلی برای استفاده از این روغن در آشپزی

 

فواید روغن کنجد

غنی از اسید‌های چرب ضروری می باشد

روغن کنجد حاوی مقادیر قابل توجهی از اسیدهای چرب اشباع نشده مانند امگا 6 (لینولییک اسید) و امگا 3 (لینولنیک اسید) است. تامین روزانه این چربی ها برای حفظ سلامت و عملکرد سیستم بدن بسیار ضروری است زیرا، بدن قادر به تولید آن‌ها نیست و باید از طریق مواد غذایی، چربی های ضروری بدن را تامین کند.

سرشار از ویتامین و مواد معدنی فراوان است

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

2
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

  1. پریسا نژاد
    29 خرداد 1403

    ما ده ساله توی اشپزی ازش استفاده میکنیم و خیلی خوبه

    • عطارک
      1 تیر 1403

      عرض ادب و احترام

      سپاس فراوان برای درج نظر محترمان و خوشحالم که مقاله برای شما مفید بوده ست.

      موفق و پیروز باشید!

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax