فواید روغن کنجد و 8 دلیل اصلی برای استفاده از این روغن در آشپزی
فواید روغن کنجد و 8 دلیل اصلی برای استفاده از این روغن در آشپزی
روغن کنجد از دانه های کنجد سیاه و سفید استخراج می شود. این روغن یک منبع بسیار خوبی از منیزیم، کلسیم، پروتئین، فسفر و لسیتین است. روغن کنجد برای سلامتی بدن بسیار مفید است. روغن کنجد به کنترل کلسترول خون و حفظ سلامت قلب کمک می کند، بنابراین استفاده از روغن کنجد به بیماران قلبی توصیه می شود. علاوه بر این، به کنترل فشار خون بالا کمک می کند. حال در این مقاله به بررسی فواید روغن کنجد و 8 دلیل اصلی برای استفاده از این روغن در آشپزی می پردازیم.
فواید روغن کنجد و 8 دلیل اصلی برای استفاده از این روغن در آشپزی
فواید روغن کنجد
غنی از اسیدهای چرب ضروری می باشد
روغن کنجد حاوی مقادیر قابل توجهی از اسیدهای چرب اشباع نشده مانند امگا 6 (لینولییک اسید) و امگا 3 (لینولنیک اسید) است. تامین روزانه این چربی ها برای حفظ سلامت و عملکرد سیستم بدن بسیار ضروری است زیرا، بدن قادر به تولید آنها نیست و باید از طریق مواد غذایی، چربی های ضروری بدن را تامین کند.
ما ده ساله توی اشپزی ازش استفاده میکنیم و خیلی خوبه
عرض ادب و احترام
سپاس فراوان برای درج نظر محترمان و خوشحالم که مقاله برای شما مفید بوده ست.
موفق و پیروز باشید!