سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

طرز تهیه گرد غوره خانگی خوش طعم و پر کاربرد برای انواع غذاها

882 بازدید
17 شهریور 03
سمانه
بروزرسانی شده در تاریخ 18 شهریور 1403

طرز تهیه گرد غوره خانگی خوش طعم و پر کاربرد برای انواع غذاها

غوره، که به عنوان غوره سبز نیز شناخته می شود، میوه نارس انگور است و به دلیل طعم ترش و خواص مفیدش در بسیاری از غذاها و نوشیدنی ها مورد استفاده قرار می گیرد. در زیر به برخی از خواص مفید غوره و گرد غوره اشاره می شود:

  • ۱. غنی از ویتامین ها و مواد معدنی

  1. ویتامین ث: غوره حاوی مقدار زیادی ویتامین ث است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند و خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.
  2. ویتامین کا: این ویتامین به سلامت استخوان ها و انعقاد خون کمک می کند.
  3. پتاسیم: پتاسیم موجود در غوره به تنظیم فشار خون و حفظ سلامت قلب کمک می کند.
  • ۲. خاصیت آنتی اکسیدانی

غوره حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی است که می توانند به کاهش آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد در بدن کمک کنند و خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش دهند.

  • ۳. کمک به هضم

غوره به دلیل داشتن فیبر، می تواند به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کند و از یبوست جلوگیری کند.

  • ۴. کنترل قند خون با گرد غوره

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax