سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

طرز تهیه کیمچی خوراک معروف و خوشمزه کره ای

4780 بازدید
23 اسفند 00
سمانه
بروزرسانی شده در تاریخ 20 اسفند 1400

طرز تهیه کیمچی خوراک معروف و خوشمزه کره ای

چرا باید کیمچی بخوریم؟

کیمچی نوعی ترشی یا غذای کره ای است که در تهیه آن از کلم و سبزیجات تخمیر شده و چاشنی هایی مانند شکر و چیلی و پیاز استفاده می شود. در حال حاضر صدها نوع کیمچی در کره وجود دارد. هر خانواده کره ای دستور العمل های مخصوص به خود را دارد که اغلب بر اساس طعم های منطقه ای زادگاهشان است. در این مقاله دو دستور تهیه کیمچی آماده کرده ایم، با ما همراه باشید.

اگر چه کیمچی معمولا چند روز تا چند هفته قبل از سرو تخمیر می شود اما می توان آن را تازه یا بدون تخمیر بلافاصله پس از آماده شدن میل کرد این غذا نه تنها خوشمزه است بلکه به دلیل خواص پروبیوتیکی و آنتی اکسیدانی که دارد برای سلامتی فواید زیادی داشته و در جلوگیری یا کنترل برخی بیماری ها موثر است.

 

طرز تهیه کیمچی خوراک معروف و خوشمزه کره ای

طرز تهیه کیمچی خوراک معروف و خوشمزه کره ای

 

سلامت قلب

افرادی که علائمی از بیماری های مانند کلسترول بالا و التهاب مزمن دارند، خطر بیشتری برای ابتلا به بیماری های قلبی دارند. کیمچی در کاهش کلسترول بسیار موثر است و به همین سبب مصرف ترشی کیمچی باعث کاهش کلسترول، التهاب و خطر به سکته قلبی و بیماری قلبی می شود.

کاهش وزن

کیمچی علاوه بر کالری کمی که دارد با کاهش توده چربی از چاق شدن جلوگیری میکند و خواص ضد چاقی دارد.

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

3
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

  1. مینا
    29 اسفند 1400

    خیلی خوب و کامل توضیح داده بودید
    عالی بود

  2. آشپز
    26 اسفند 1400

    تا حالا چندبار دست کردم؛ به نظرم هر چی از زمان درست کردنش بیشتر بگذرهف خوشمزه تر میشه

  3. مهتاب
    25 اسفند 1400

    مرسی خیلی عالی بود
    حتما امروز درست میکنم????