طرز تهیه پالوده خیار (فالوده خیار) و فواید آن
طرز تهیه پالوده خیار (فالوده خیار) و فواید آن برای حفظ سلامت بدن
سلام دوستان مهربان
مهر بانو زهرا هستم و می خوام در این صفحه از خوراکی های مفید و تجربیات خودم برای شما عزیزان مطالب جامعی به اشتراک بذارم. امروز براتون از یه تجربه ارزان و بسیار کارآمد و مفید از سری آموزش های مطبخ صحبت می کنم به عنوان پالوده خیار که امیدوارم بپسندید و از خوردن آن لذت ببرید.
طرز تهیه پالوده خیار (فالوده خیار)
در یه شهر کویری و در یه روز گرم مهمان دوست نازنینی بودم که برای رفع عطش و حرارت بدن برام فالوده خیار همراه با شکر و آبلیمو حاضر کردن. اون روز گرم تابستون اون پالوده به عنوان یه دسر پذیرایی چسبید بعد ها به مرور زمان و تجربیات خودم متوجه شدم که میشه پالوده خیار رو بعنوان یه دسر ضد نفخ و یا یه خوراکی کم کالری و مفید برای لاغری استفاده کرد. بجای شکر و آبلیمو از سرکه سیب و کمی نمک استفاده کردم. از اونجایی که نعنا و عرق نعنا مناسب برای معده و ضد نفخ است کم کم نعنا هم به این دسر خوشمزه اضافه کردم، امیدوارم شما مهربانان هم از این خوراکی مفید استفاده کنید و لذت ببرید.
دوستان عزیزی که ذائقه شون با ترشی و سرکه سازگار نیست این خوراکی رو با کمی شکر و آبلیمو یا سکنجبین میل کنند یا اینکه می توانید خیار رنده شده رو فقط با نمک و عرق نعنا میل کنید، خودتون ببینید چی برای بدن تون لازمه چی لازم نیست و اضافه یا حذفش کنید.
دوستان عزیز گاهی ساده ترین و دم دستی ترین خوراکی های اطراف مون میتونه معجزه بزرگی در سلامتی ما باشه کافیه با دقت و زیباتر نگاه کنیم. سلامت و شاد باشید