سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

طرز تهیه غذای محلی ماشو

5561 بازدید
20 آذر 96
عطارک
بروزرسانی شده در تاریخ 4 دی 1400

غذای محلی و سنتی ماشو

بنام مهربان هستی بخش دوستان و همراهانان همیشگی مطبخ سلام و درود بی کران خدمت یکایک شما مهربانان عزیز امیدوارم لحظات خوشی رو سپری کرده و لحظات شادی رو پیشرو داشته باشید مهربانو‌ زهرا هستم با یک آموزش جدید درخدمت شما سروان عزیزم ? آموزش امروز آموزش یه غذای محلی سنتی با نام ماشو است و از یکی از شهرهای استان اصفهان هستش مردم این شهراین غذا رو شب های سرد پاییز و زمستون داخل تنوری که نون پخته بودن میذاشتن و یا روی بخاری های نفتی اون زمان گذاشته و تا صبح با حرارت ملایم پخته می شده و بعنوان صبحانه شبیه حلیم میل میکردن شما هم می تونید این غذا رو بپزید و در وعده صبحانه، نهار یا شام میل کنید. چون غذا سرشار از انرژی و ویتامین های مفید است. پس تو پختش تردید نکنید.

مدت زمان این غذا بین دو تا سه ساعت است

 

همچنین بخوانید:   طرز تهیه بادمجان سوتالی یا کبابی

 

طرز تهیه غذای محلی ماشو برای چهار نفر

ماش یک پیمانه سرپر لوبیا قرمز نصف پیمانه برنج نصف پیمانه پیاز یک عدد شوید حدود صد گرم نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه ماشو

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax