سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

طرز تهیه سرکه خرما در خانه با روشی متفاوت و آسان

5771 بازدید
12 فروردین 01
سمانه
بروزرسانی شده در تاریخ 12 فروردین 1401

طرز تهیه سرکه خرما در خانه با روشی متفاوت و آسان

خرما حکایت از فرا رسیدن فصل تابستان دارد. فصل رسیدن خرما از کشوری به کشور دیگر متفاوت است و اولین زمان رسیدن خرما در اولین فصل تابستان می باشد. مصرف انواع خرما در کشور ما مانند بسیاری از مناطق جغرافیایی بسیار رایج می باشد. همچنین جزء لاینفک سفره های افطاری ما به خصوص در ماه رمضان است.

خرما در دسرها بخصوص برای رژیم غذایی سالم بدون شکر که در سال های اخیر افزایش یافته است، استفاده می شود. خرما و سرکه خرما حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است و بنابراین یک مکانیسم محافظتی در بدن ایجاد می کند. همچنین سرشار از ویتامین و مواد معدنی است، به همین دلیل می توان ادعا کرد که سرکه خرما برای کبد چرب بهترین درمان است که توسط بسیاری از متخصصان طب سنتی تجویز می شود.

از سوی دیگر، سرکه خرما فواید زیادی برای سلامتی دارد که از آن جمله می توان به تقویت سیستم ایمنی، کمک به هضم غذا، تسکین دردهای قاعدگی، خاصیت ضدعفونی کنندگی و استفاده در رژیم های غذایی مختلف اشاره کرد.

 

طرز تهیه سرکه خرما در خانه

طرز تهیه سرکه خرما در خانه

 

فواید سرکه خرما

خرما منبع خوبی از ویتامین ها و منابع غنی از مواد معدنی است که بدن به مقدار زیادی به آن نیاز دارد، مانند: کلسیم، فسفر، منیزیم و پتاسیم و همچنین برخی از مواد معدنی که بدن به مقدار کم به آن نیاز دارد، مانند: آهن، مس، منگنز و سلنیوم. همچنین حاوی درصد بالایی از فیبر است که به کاهش یبوست کمک می کند و همچنین حاوی درصد بالایی از آنتی اکسیدان ها مانند: فلاونوئیدها، کاروتنوئیدها و اسیدهای فنولیک است که ممکن است به شما کمک کند تا خطر ابتلا به برخی بیماری های مزمن را کاهش دهد.

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

24
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

  1. مریم
    12 آبان 1403

    بسیار عالی من ازاینترنت یادگرفتم سرکه عالی درست کنم خیر دنیاوآخرت نصیبتون بشه انشالله

    • عطارک
      13 آبان 1403

      عرض ادب و احترام

      از ثبت نظر محترم شما سپاسگزاریم و خوشحالیم که این آموزش براتون مفید واقع شده.

      موفق و پیروز باشید!

      • سالکی
        25 اردیبهشت 1404

        ممنون زحمت کشیدید صداقت گفتار باعث نظریه شد بازم ممنون

      • اکرم عامریان
        8 خرداد 1404

        من چندسال پیش سرکه خرما ریختم نمیدانم چند سال شده فراموش کردم تازه امروز از انباری پیدا کردم غلظتش مثل ماست چکیده هست له له ؛ایا میشود از سرکه استفاده کنم؟این که اینقدر غلیظ هست چطوری آبش رو بگیرم؟

  2. فاطمه
    25 مهر 1403

    باسلاوتشکر ..سوال ..ایا باخرمای مونده وکرم زده میتوان سرکه خرما درست کرد؟

    • عطارک
      26 مهر 1403

      عرض ادب و احترام

      بله امکانش هست، ابتدا تمیز کنید و بقیه موارد رو طی کنید.

      موفق و پیروز باشید!

      • ناشناس
        2 خرداد 1404

        سلام.چطور سرکه خرمارو صاف کنیم.تکلیف تفاله چی میشه چون خودش هنوز سرکه قاطی داره.استانداردشوبگید

      • سید ساداتی
        2 خرداد 1404

        سلام.چطور سرکه خرمارو صاف کنیم.تکلیف تفاله چی میشه چون خودش هنوز سرکه قاطی داره.استانداردشوبگید

    • ناشناس
      2 خرداد 1404

      سلام.چطور سرکه خرمارو صاف کنیم.تکلیف تفاله چی میشه چون خودش هنوز سرکه قاطی داره.استانداردشوبگید

  3. ناشناس
    29 بهمن 1402

    سلام.آیا با خرمایی که ترش شده میتوان سرکه درست کرد

    • عطارک
      6 اسفند 1402

      عرض ادب و احترام

      بله، می‌توان از خرمای ترش شده برای تهیه سرکه استفاده کرد.
      میوه‌هایی که شروع به فرآیند تخمیر کرده‌اند را میتوان لکار برد و برای تهیه سرکه، به کار برده می‌شوند.

      شاد و سلامت باشید.

      • ناشناس
        20 فروردین 1403

        سلام وقتتون بخیر
        من خرماها رو هسته و پوستشون رو جدا کرده بودم بعد این مطلب رو خوندم ، و کمی هم ترش شده
        الان با توجه به این مسائل میتونم از خرما ها استفاده کنم ؟

        • عطارک
          21 فروردین 1403

          عرض ادب و احترام،
          وقت شما هم بخیر.

          بله، می‌توانید از خرماهایی که هسته و پوست آن‌ها جدا شده و کمی هم ترش شده‌اند برای تهیه سرکه استفاده کنید.
          ترش شدن نشان‌دهنده شروع فرآیند تخمیر است، که مرحله مهمی در ساخت سرکه به شمار می‌آید. (پس نگران ترشی خرماها نباشید.)

          خرماهای هسته‌گرفته و پوست‌گرفته را به طور یکنواخت در ظرف شیشه‌ای پخش کنید. اگر خرماها خیلی سفت هستند، می‌توانید آن‌ها را کمی له کرده و از هم جدا کنید تا فرآیند تخمیر آسان‌تر شود.

          -روی خرماها را با آب تسویه شده تا حدود 2 تا 3 سانتی‌متر پر کنید.
          -دهانه ظرف را با پارچه تمیز بپوشانید و با نخی محکم کنید. این کار از ورود حشرات جلوگیری می‌کند و همزمان اجازه می‌دهد هوا به داخل ظرف برسد.
          -ظرف را در مکانی گرم و به دور از نور مستقیم آفتاب قرار دهید.
          -ظرف را هر چند روز یک بار چک کنید تا از وجود کپک یا بوی نامطبوع جلوگیری کنید. اگر مشاهده کردید سطح مایع کپک زده است، با قاشقی خشک و تمیز کپک هارا به آرامی برداشته و دور ریزید.

          فرآیند تخمیر ممکن است بین چند هفته تا چند ماه طول بکشد. وقتی مایع به طور کامل تخمیر شد و به سرکه تبدیل شد، بو و طعم آن تغییر خواهد کرد.
          پس از اتمام فرآیند تخمیر، سرکه را از طریق پارچه تمیزی صاف کنید و در ظرف‌های شیشه‌ای تمیز و استریل شده بریزید.

  4. مریم
    21 بهمن 1402

    من سرکه تو خونه درست کردم عالی شد. خدا خیرتتتتون بده

    • عطارک
      22 بهمن 1402

      عرض ادب و احترام

      سپاس فراوان از ثبت نظر محترم و تجربه شیرین شما٬

      شاد و سلامت باشید.

    • ندا
      24 تیر 1403

      اگر‌‌نمک‌را‌فراموش‌کرده‌باشیم‌چه‌باید‌کرد

      • موسی
        20 اسفند 1403

        بنده سرکه را طبق دستورات ذرست کردم وترش نیست وکمی تلخ است. چه دستوری میدهاید که خوب ترش بشود. با عرض ادب منتظرم

  5. سعیده صفایی
    12 فروردین 1401

    ممنون برای مقاله جالب و مفیدتون????????

    • نیره
      10 تیر 1402

      آیا نوع خرما هم مهم است؟و اینکه یه جا گفتید با هسته بریزیم داخل شیشه اما جای دیگه گفتید له کنید خب وقتی له کردیم هسته ها را جدا کنیم؟یا با هسته ؟

      • عطارک
        24 تیر 1402

        درود بر شما

        حتما له کنید و با هسته باشد. نوع خرما خیلی مهم نیست. نکته مهم این ست که خرما باید کاملا رسیده و نرم باشد.
        شاد و سلامت باشید.

        • احمدی
          2 بهمن 1402

          سلام آیا با رطب هم می شود سرکه تهیه کرد؟

          • عطارک
            3 بهمن 1402

            عرض ادب و احترام

            بله امکان استفاده هست.

            شاد و سلامت باشید.

        • ناشناس
          17 بهمن 1402

          سلام خسته نباشید من سرکه خرما انداختم ولی روش کپک زده قابل استفاده ست یا باید دور بریزم

          • عطارک
            18 بهمن 1402

            عرض ادب و احترام

            کپک سرکه بخشی از فرایند تولید سرکه ست. دور نریزید.
            اگر سرکه رسیده و اماده مصرف هست٬ کپک را جا کنید٬. اگر هنوز سرکه کامل نرسیده پس دست به کپک نزنید.

            شاد و تندرست باشید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax