روش تهیه شیرینی های مناسب رژیم دیابت
آخرین به روزرسانی 3 آبان 1398
روش تهیه شیرینی های مناسب و خوشمزه برای رژیم دیابت
تفاوتی ندارد که جشن کریسمس باشد یا جشن تولد یا صرف یک فنجان قهوه ساده، برای خوردن شیرینی های خانگی همیشه فرصت های مناسبی وجود دارد، اما شاید صحبت از شیرینی برای افراد مبتلا به دیابت کمی دشوار باشد. متاسفانه این افراد به دلیل شرایط بیماری خود مجبور به کنترل تغذیه خود هستند، لذا بسیاری از بیماران دیابتی انواع شیرینی ها و کیک ها را از رژیم غذایی خود حذف می کنند. خوشبختانه در جوامع امروزی آشپزی به یک علم تبدیل شده به طوری که الویت بسیاری از آشپزان در دنیا سلامت افراد است. امروزه به دلیل افزایش بیماری دیابت، بسیاری از شیرینی پزها انواع مختلفی از کیک ها و شیرینی های متناسب با وضعیت افراد دیابتی تهیه می کنند که نه تنها ضرری ندارد، بلکه بسیار مفید نیز می باشند. حال در این مطلب با طرز تهیه چندین شیرینی مناسب رژیم دیابت آشنا شوید.
شیرینی های مناسب برای رژیم دیابت
طرز تهیه خمیر شیرینی ویژه دیابت (خمیر پایه)
مواد لازم :
- کره 250 گرم
- قند 200 گرم
- تخم مرغ 2 عدد
- نمک یددار مقدار کمی
- آرد سفید 500 گرم
- بکینگ پودر 6 گرم
طرز تهیه: کره را با قند، تخم مرغ و نمک مخلوط کرده و هم بزنید تا کف کند. سپس، بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و به تدریج به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. خمیر به دست آمده را خوب ورز داده و قبل از استفاده، 30 دقیقه آن را در یخچال قرار دهید.
توجه: این خمیر به عنوان خمیر پایه شیرینی کاربردهای فروانی دارد. از آن می توانید برای شیرینی تر، شیرینی پنیر، شیرینی میوه ای و شیرینی خشک استفاده کنید و با افزودن کمی کاکائو به آن شیرینی های دو رنگ تهیه کنید.