سازگار و ناسازگاری غذاها یعنی چه ؟
سازگار و ناسازگاری غذاها یعنی چه ؟
سازگارى و ناسازگارى غذاها یک نکته قابل توجه و حقیقت مسلم است که اکثر افراد به صورت خیلى ساده و بى اهمیت به آن می نگرند و به راحتى از کنار آن مى گذرند، در صورتى که به تجربه ثابت شده است که مخلوط نامناسب غذاها با یکدیگر و عدم رعایت ترکیب صحیح آن ها در رژیم غذایی موجب ناراحتى و عوارضى در دستگاه گوارش و اختلال در سیستم اعصاب می گردد. علت تخمیرهای خطرناک، عفونت روده ها، دردهای سخت شکم و کبد، مسمومیت خون و انواع سردردها و تحریکات عصبی، همه ناشی از ناسازگاری بعضی از غذاها با هم می باشد.
ولو این که تمام این غذاها غیر گوشتی بوده و فقط از گیاهان و نباتات انتخاب شده باشد. بنابراین هر کس باید بداند که چه غذاهایی با یکدیگر خوب ترکیب می شوند و سازگارند و برعکس چه خوراک هایی با یکدیگر بد ترکیب شده و ناسازگارند، زیرا سازگاری غذاها با یکدیگر برای حفظ تندرستی از اصول ثابت و مهمی است که می تواند آن را کلید شفا و تندرستی دانست.
ناسازگاری بین محصولات زیر زمین و روی زمین :
سازگاری و ناسازگاری غذاها با هم موضوعی است که بشر از قدیم به حکم تجربه و غریزه طبیعی به آن پی برده و امروز با بررسی های علمی در آزمایشگاه های جدید، صحت این موضوع ثابت شده که آن چه در زیر زمین به وجود می آید، با آن چه در روی زمین پیدا می شود سازگار نیستند.
اختلاط میوه ها و سبزی هایی که در داخل زمین می رویند و دارای خاصیت ماینه تیسم هستند، با میوه ها و سبزی هایی که در روی زمین به وجود می آیند و دارای خاصیت الکتریسم هستند، ناسازگارند و اگر این دو را با یکدیگر مخلوط کرده و بخوریم، ماده ای شیمیایی را به وجود می آورد که بعد از گذشتن از کبد با خون مخلوط می شود و از این اخلاط یک نوع مسمومیت مزمن و غیر قابل اجتناب پیدا می شود که در بیشتر موارد اختلالات دردناک دستگاه هاضمه، اسهال، نفخ و گاز شکم از آن به وجود می آید، که اغلب منجر به فتق، قولنج، جوش، ورم امعا، سردردهای یک طرفه (میگرن)، درد کلیه، آنژین، آپاندیست، آلرژی و غیره می شود.
همچنین بخوانید: شایع ترین حساسیت های غذایی
یادآوری :