روغن دنبه بخوریم یا نخوریم ؟!
روغن دنبه بخوریم یا نخوریم ؟!
روغن دنبه یکی از روغن های مصرفی بشر است که از زمان های قدیم تاکنون مورد استفاده قرار گرفته است. این روغن طبع گرمی دارد و به همین دلیل نیز در طب سنتی جایگاه خاص و ویژه ای را به خود اختصاص داده است. اما همچنان سوالات بسیار زیادی در رابطه با این روغن پرسیده می شود. در واقع می توان گفت افراد دوست دارند بدانند روغن دنبه چه مزایا و معایبی دارد؟ چه کسانی نباید آن را مصرف کنند و این روغن چگونه ساخته می شود؟
روغن دنبه چیست؟
روغن دنبه چربی تصفیه شده ای است که از دنبه گوسفند یا گاو استخراج می شود. دنبه، چربی سفید رنگی می باشد که در اطراف اندام های داخلی حیوان یافت می گردد. این روغن از زمان های قدیم تاکنون در طب سنتی جایگاه خاص و ویژه ای دارد و به دلیل داشتن طبع گرم باور بر این است که برای بدن بسیار مفید می باشد. این روغن به دلیل داشتن نقطه دود 252 درجه سانتیگراد بسیار برای سرخ کردن و پخت و پز مناسب می باشد. کالری این روغن در هر 100 گرم، 902 کیلوکالری است. به همین دلیل بهتر است از مصرف زیاد آن خودداری شود. روغن دنبه سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی فراوانی است که آن را برای سلامتی بسیار مفید کرده است.
روغن دنبه بخوریم یا نخوریم ؟!
خواص روغن دنبه در غذا
روغن دنبه اگر به اندازه و درست مصرف شود، می تواند مزایای درمانی فراوانی داشته باشد.