خوراکی هایی که با سرطان مبارزه می کنند
با خوراکی هایی که با سرطان مبارزه می کنند ، آشنا شویم
بعضی از دشمنان آشکارا خود را به ما نشان می دهند و اما بعضی دیگر مخفیانه بر ما دستبرد می زنند و به همین سبب خطرناک تر و مهلک ترند. سرطان یکی از خطرناک ترین امراض بشر است. گاهی بر سطح بدن ظاهر می شود که به آسانی تشخیص و معالجه می گردد و گاهی هم در اعماق بدن کمین می کند که دور از چشم بوده و تشخیص آن بسیار دشوار می باشد. میلیون ها مردم امروزی دچار نوعی سرطان هستند ولی خبر ندارند، زیرا سرطان در مراحل اولیه دردی نمی آورد. بدتر از همه این که علنی نشده و اشاره ای نمی کند تا اقلا جایش را بدانید. از این رو بسیار ضروری است تا از عوامل پیشگیری کننده و درمان آن آگاه باشید.
تغذیه در بیماران سرطانی :
بیماران سرطانی هر نیم ساعت یک استکان آب جوش بنوشند. منیزیم از پیشرفت سرطان جلوگیری می کند. بیماران سرطانی نمک خیلی کم مصرف کنند. نمک ید دار از سرطـان سینه و تیروئید پیشگیری می کند. ویتامین آ ضدسرطان می باشد. بیماران سرطانی اگر می توانند قبل از غذا سالادی که از ترکیب هویج جعفری، پیازچه، گوجه فرنگی و روغن زیتون درست شده است استفاده کنند.
خوراکی هایی که با سرطان مبارزه می کنند
کسانی که داروهای ضد سرطان مصرف می کنند نیاز بیشتری به ویتامین ب12 دارند، خوب است که هر روز صبح به نسبت فعل و توانایی هضم از غذاهایی که حاوی ویتامین ب2 می باشد استفاده کنند، برای مثال هر روز صبح جوانه گندم با کمی فندق، پسته، تخمه آفتابگردان و چند عدد خرما و مقداری پودر نارگیل استفاده شود. ظهرها همراه غذا از سالاد کاهو و گل کلم استفاده گردد. عصرها کمی جگر یا قلوه میل کنند. دو روز در میان یک عدد قرص مخمر استفاده کنند.
تاثیر کمبود ویتامین ها در ایجاد سرطان :
کمبود ویتامین ب2 باعث افزایش رشد سرطان پوست می گردد. ویتامین ب1 از سرطان جلوگیری می کند و بدن را در برابر سرطان مقاوم می سازد. این ویتامین در هسته زردآلو موجود است. خوب است هنگام خوردن زردآلو هسته آن را شکسته و میل شود و یا بعد از غذا از هلو به عنوان دسر استفاده کنند و یا آخر شب یک عدد سیب و صبح ناشتا نیز یک عدد سیب میل کنند.
ویتامین ث اثرات مواد سرطان زا را خنثی و بدن را در مقابل عوامل سرطان زا تقویت می کند و بیماران سرطانی که تحت مداوا با اشعه یا شیمی درمانی هستند نباید در دوران مداوا از ویتامین ث استفاده کنند. ارزن ضد سرطان است، آن را تفت داده، آرد نموده، هر روز صبح یک قاشق چایخوری به مدت چهارده روز میل کنند، سپس دو هفته استراحت کنند مجددا چهارده روز میل کنند.