خواص و مضرات دمنوش های آلبالو و به
خواص و مضرات دمنوش های آلبالو و به که بد نیست بدانیم
خواص درمانی دمنوش آلبالو :
دارای طبیعت کمی سرد و خشک و قابض است، صفرابر است و برای وادار کردن کیسه صفرا به ترشح صفرای انباشته شده در آن به روده، بسیار مفید است. درمان کننده خارش های پوستی، ضد حساسیت، رفع جوش های جوانی یا آکنه، درمان اسهال، ضد استفراغ و حالت تهوع، درمان غلظت خون و صفرا، نارسایی کبدی، سوزش مجاری ادراری و دفع سنگ کلیه و مثانه است.
تقویت کننده معده، ادرار آور، اشتهاآور، قاعده آور، ضد درد، التهاب، اکسیدان، تب، سرفه می باشد. باعث کاهش عطش و تشنگی و رفع حرارت بدن می شود، مسهل و مقوی کبد، تقویت معده و نطفه (اسپرم) در مردان، کاهنده فشار خون و کلسترول خون، کمک و تسهیل در گردش خون می باشد. هسته آلبالو هم ضد اسهال و فشار خون است.
خواص و مضرات دمنوش های آلبالو و به
نکته :
- در آلبالوی ترش مقدار اسیدها بیشتر است و به خصوص دارای اسیدسیتریک است. وجود قند فروکتوز به مقدار قابل توجه در آلبالو برای حرکت نطفه اسپرم در مردانی که حرکت اسپرم ندارند و به این دلیل عقیم هستند، بسیار موثر است و باید مرتبا هر روز مقداری از آن را بخورند.
- از مصرف دمنوش آلبالو بلافاصله بعد از غذا خودداری کنید زیرا مانع از هضم غذا می شود. چون آلبالو ترش است و سلولز دارد برای کسانی که ورم معده دارند، دیر هضم است. اما این ترشی برای بیماران مبتلا به بیماری قند و چاقی مفرط مفید است و برای گرم مزاجان هم توصیه می شود.
نحوه آماده سازی و مصرف دمنوش آلبالو :
صد گرم آلبالو تازه را که خیلی هم رسیده نباشد در یک قوری آب جوش ریخته و مدت بیست دقیقه آن را بجوشانید و آن را صاف کرده و مایع بسیار خوش رنگ و شفاف به دست آمده را با کمی عسل میل نمایید.