خواص درمانی ترب سفید و ارزش غذایی آن که حتما باید بدانید
با خواص درمانی ترب سفید آشنا شوید
با توجه به طب سنتی، ترب سفید (Daikon) برای سلامتی بسیار مفید است. معمولا از آن به عنوان سالاد و سبزیجات استفاده می شود. طبق تحقیقات علمی، به دلیل وجود عناصر فیتو شیمیایی و آنتوسیانین ها (anthocyanins) در ترب سفید، خطر ابتلا به سرطان کاهش می یابد. همچنین، مانع از افزایش سطح قند خون می شود. علاوه بر این، وجود ویتامین ث در ترب سفید، سیستم ایمنی بدن افزایش می دهد حال اجازه دهید شما را با خواص درمانی ترب سفید آشنا کنم.
خواص درمانی ترب سفید
ارزش غذایی ترب سفید
ترب سفید مقرون به صرفه و ارزان است و به راحتی در دسترس است. ترب سفید حاوی مواد مغذی بسیار زیادی است که برای بدن شما مفید است. ارزش غذایی 100 گرم ترب سفید به شرح زیر است:
- کالری 18 گرم
- چربی فقط 0.1 گرم
- کربوهیدرات 4.6 گرم
- فیبر 6 گرم
- قند 5 گرم
- پروتئین 6 گرم
- ویتامین ث 36%
- کلسیم 2%
- آهن 2%
- منیزیم 4% و غیره