سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

ترشی،طعمی ترش ولی دلچسب

6 بازدید
12 مهر 04
Admin
,,
بروزرسانی شده در تاریخ 13 مهر 1404

ترشی،طعمی ترش ولی دلچسب

ترشی یک اشتهاآور سنتی برای صرف غذا است. در برخی مناطق، به ویژه در ترکیه، آب ترشی (تورشو سو) یک نوشیدنی محبوب است. به‌طور سنتی، ترشی‌ها در فصل پاییز تهیه می‌شوند و در طول زمستان به عنوان یک چاشنی غذا برای خورش‌های خوش‌مزه مورد استفاده قرار می‌گیرد. ترشی اغلب در خانه‌های روستایی و حتی در شهرها ساخته می‌شود.

ترشی‌ها به عنوان یکی از اجزای جدایی‌ناپذیر سفره‌های ایرانی، نه تنها برای طعم‌دهی به غذاها بلکه به عنوان پیش‌غذا و چاشنی محبوب به شمار می‌آیند. تاریخچه ترشی‌سازی به دوران باستان برمی‌گردد، زمانی که انسان‌ها برای نگهداری و حفظ غذا از تکنیک‌های مختلف استفاده می‌کردند. در این مقاله، به بررسی انواع ترشی‌ها، روش‌های تهیه آنها و به‌ویژه دستور تهیه ترشی بندری خواهیم پرداخت.

ترشی،طعمی ترش ولی دلچسب

ترشی،طعمی ترش ولی دلچسب

تاریخچه ترشی

ترشی‌سازی در ایران به بیش از 1000 سال پیش باز می‌گردد. در گذشته، در فصل برداشت میوه و سبزی، خانواده‌ها بخشی از محصول را برای مصرف در فصل‌های دیگر به صورت ترشی در می‌آوردند. این روش باعث می‌شد تا هم مواد غذایی مدت بیشتری نگهداری شوند و هم طعم و عطر جدیدی به سفره بیفزایند.

انواع ترشی

1. ترشی خیار این نوع ترشی از خیار، سرکه، ادویه‌جات و گاهی سبزیجات معطر تهیه می‌شود. ترشی خیار به عنوان یک پیش‌غذا یا چاشنی در کنار غذاهای مختلف سرو می‌شود.

  1. ترشی کلم

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax