باورهای اشتباه درباره شیر گاو
باورهای اشتباه درباره شیر گاو
باورهای اشتباه درباره شیر گاو : در جون و آگوست 1985، ماهنامه علوم تندرستی مقاله ای متحیر کننده تحت عنوان “شیر، قاتل درجه یک” منتشر کرد که در آن دکتر استر و دکتر رز متفقا درباره عامل XO (Xanthoine Oxidase) کشف شده در شیر به مردم هشدار داده بودند. آن ها در کتاب مشترک خود متذکر شده بودند که نه کلسترول و نه نیکوتین، هیچ کدام عامل سکته قلبی نیستند، بلکه عامل اصلی شیر است.
آنزیم XO در شیر
آن ها متذکر شدند آنزیم XO که در چربی شیر موجود است، عامل اصلی انسداد شرایین و در نتیجه فشار خون بالاست. البته آن ها خاطر نشان کردند این شیر نیست که این قبیل نارسایی ها را به بار می آورد، بلکه روش هموژنیزه کردن آن در کارخانه ها موجب این قبیل مصیبت هاست. در اثر این فعل و انفعالات است که شیر به گلوله هایی میکروسکوپی تبدیل می شود و XO از طریق دیواره دستگاه گوارشی به رگ های خونی شخص می رسد. این پزشکان معتقدند که روی پاکت این شیرها هم مانند بسته ای سیگار باید به مصرف کنندگانی که مرتب شیر می نوشند، هشدار داده شود.
باورهای اشتباه در مورد شیر
همیشه همین طور است. نادیده گرفتن قوانین طبیعت مسئله ساز است.تبلیغات و رسوم سنتی ما را متقاعد می کند که باید به بچه شیر و عسل داد تا قوی و تنومند شود. شرکت ها و کارخانه های تولید کننده شیر نیز همین را توصیه می کنند. اما شیر گاو دارای گچ (کلسیم)، چربی، کلسترول و موادی است که باعث بیشترین آلرژی ها می شود. چربی شیر 49% کالری شیر را تشکیل می دهد. از این گذشته شیر مقدار زیادی پروتئین Kasein دارد که بدن ما به دلیل نداشتن آنزیم LAB نمی تواند آن را هضم و جذب کند.
به علاوه انسان بالغ نمی تواند مواد نشاسته ای و مولکول های قند شیر را هضم کند، زیرا آنزیم لاکتوز را زمانی که از شیر مادر گرفته شده، از دست داده است. به خصوص سیاهان و آسیایی ها از این قبیل بیماری ها بیشتر در عذاب هستند، زیرا به نوشیدن شیر عادت ندارند.
باورهای اشتباه درباره شیر گاو
سلام من حدود ۳۰ سال هست که شیر نمیخورم و هرکسی که شیر میخوره تشویق میکنم اینکارو نکنن. به طبیعت بیشتر احترام بذاریم.
عرض ادب و احترام
سپاس فراوان برای درج نظر محترمان و خوشحالم که مقاله برای شما مفید بوده ست.
موفق و پیروز باشید!